Şimdi Ara

SATILMIŞTIR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam tamam köy güzel değerinde satıyorsun eyvallah ta bir telefon oyununa 850 tl kimse vermez yani 400 tl veren bile zor bulursun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ac4

Hocam tamam köy güzel değerinde satıyorsun eyvallah ta bir telefon oyununa 850 tl kimse vermez yani 400 tl veren bile zor bulursun .

herkesin kendi fikri..450 tl veren çıktı zaten ne 400 ü,ben bu oyuna daha büyük paralar yatırdım ki çok tanıdığım var yatıran elbet çıkacaktır.elmas alıp yapacağına köy böylesi çok ve çok daha uygun mantıken 750 ye çektim fiyatıda:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 16 Şubat 2014; 17:42:14 >
  • Guzel koy, iyi satislar. İlk koydugun fiyat cok azdi. Fiyat gayet iyi su an daha dusme. Acelen yoksa bekle mutlaka satilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jpetrucci

Guzel koy, iyi satislar. İlk koydugun fiyat cok azdi. Fiyat gayet iyi su an daha dusme. Acelen yoksa bekle mutlaka satilir.

Yok daha zaten dusmem satılmazsa oynarız:)).tesekkurler

• Upp...

• quote:

Orijinalden alıntı: AKQJ

quote:

Hocam tamam köy güzel değerinde satıyorsun eyvallah ta bir telefon oyununa 850 tl kimse vermez yani 400 tl veren bile zor bulursun .

herkesin kendi fikri..450 tl veren çıktı zaten ne 400 ü,ben bu oyuna daha büyük paralar yatırdım ki çok tanıdığım var yatıran elbet çıkacaktır.elmas alıp yapacağına köy böylesi çok ve çok daha uygun mantıken 750 ye çektim fiyatıda:)

Hocam sadece fikrimi söyledim iyi satışlar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AKQJ

quote:

Hocam sadece fikrimi söyledim iyi satışlar :)

teşekkürler muhtemelen yarın öğlen alıyor bir arkadaş sözleştik bakalım 700 e..

• sen kaça yaptın bunları ondan haber et bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

sen kaça yaptın bunları ondan haber et bide

Gitti 3-5 bişeyler

• FİYATI VS HERŞEYİ DÜŞÜRDÜM GÜNCELLEDİM 2 GÜNDÜR DOLANDIRICILARLA UĞRAŞIYORUM RESMEN CİDDİ ALICILAR GELSİN BENİ OYALAMAYIN..
  • Arkadaşım ilanını baltalamak istemem hayırlı satışlar dilerim ama fakat bir oyun hesabı için fazla geldi cidden böyle büyük meblaları veren insanlar var mı ya bir oyun hesabı ne kadar önemli olabilirki ha 20 level ol ha 120 level ol önemli olan oyundan aldıgın keyiftir boş zamnlarını değerlendirmendir yani , iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sprig

Arkadaşım ilanını baltalamak istemem hayırlı satışlar dilerim ama fakat bir oyun hesabı için fazla geldi cidden böyle büyük meblaları veren insanlar var mı ya bir oyun hesabı ne kadar önemli olabilirki ha 20 level ol ha 120 level ol önemli olan oyundan aldıgın keyiftir boş zamnlarını değerlendirmendir yani , iyi forumlar.

oyunun ilerisi öyle değil elbet ki para harcaman gereken noktalar var dünya genelinde durmak istiyorsan veya ilk 50 ye girmek istiyorsan..ki oyunun amacı zaten bu.baştan veya ortadan bu köyü yapmak 6 binden aşşağı değil..
  • O koye vwrdigin emek bana sorarsan paha bicilmez. Tahmin edebiliyorum uykusuz geceleri ni kaybeyygin zamanini .koy cok güzel iyi satislar bende oynuyorum 97 lwl olsum th 9 yeni bastım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.