Şimdi Ara

Satılmıştır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Ocak ayında Kadıköy Zuhal Müzik'ten almış olduğum 15 watt'lık Marshall 15Dfx model elektro amfisini evime ses kartı aldığım için satmak istiyorum. Cihaz sıfır gibidir herhangi bir kötü kullanımı ve görünür bir çiziği, teknik sorunu yoktur. Alan arkadaşa 2 metrelik de bir adet jak kablosu hediye ediyorum.

Belirlediğim fiyat 175TL ve son fiyattır takas düşünmüyorum. Ki 2 yıldır sabit fiyattan satılan 380TL'lik bir amfi için sanırım belirlemiş olduğum rakam standart altı bile sayılabilir. İlgilenen arkdaşaların PM atmasını rica ediyorum. Şimdiden alana hayırlı uğurlu olsun...

Satılmıştır...

Satılmıştır...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanKanX -- 31 Mayıs 2009; 20:55:36 >

• Fiyat uygun, amfimi yeni değiştirdim ne yazık ki
    ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM ARKADAŞLAR: Burak. , mosfettt , erm1122 , CoMiSeR , Simin27 , OErdem , imuratk , burakcardak , inalb , sururi , buyuksoy39 , gronyar , aRşİmET , brtana , pSy! , jackhammer , mav1li , pisikopat5061 , can21 (x2) , etlik , blackmurder36 , srdrpeker , gimli06 (x2) , MahmutSefa , narayan , Buzmavili , miralay__ , unforgiven99 , IN_MYSTERYY , serdaraltay , righteous@ (x2) , denizci006 , marikanwap , ahmetim1907 , DreamMaker , cartok , Pcdunyasi (x3) , evoX , venomvenom , goukiwins , 170x6fb, SezerEkrem, quexstre48, enginco06, Carcharot, musty90@, Max_Kolesne, murri_can, tolga226, gunesindostu, Belanir, Judurass, rockthat1, oa1907, meisida
  • serhan olm srv ye ya da can abinin dükkana verelim amfiyi, burdan ölsen satamazsın. vitrine koyarız alan alır. ayrıca, ses kartıyla ne alakası var ibik.
  • abicim sanırım biliyorsundur profesyonel ses kartlarına bir takım programlar yüklüyerek bilgisayarına amfi efekti alabilmek mümkün, yani amfiye gerek kalmıyor hatta efekt bile ordan vereblyrosn yani pedal vs bile gerekmyor...

Bn de burda gidebileceğnden ümitli değilim ama SRV'deki yamyamların da eline bırakmya henüz razı değilim...
  • gitarı satmasaydım alırdımda gitti güzelim x2 fiyat güzel hocam hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    8 yıl önce açıldı
    Satılmıştır...
    16 yıl önce açıldı
    satılmıştır
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.