Şimdi Ara

Satılıkk polarized camlı ray-ban gözlük orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılıkk polarized camlı ray-ban gözlük orjinal
    gözlüğü geçen yaz abim almıştı fiyatı sanırım 300 tl civarındaydı. Fakat doğu görevine gittiği için bana bıraktı. Elim biraz sıkışık onun için satmaya karar verdim.En fazla 1 ay kullanılmıştır. elinize aldığınızda anlarsınız zaten. 9,10 aydır öylece kutusunda duruyor. Hiç içinden çıkarmadım bile.çizik vs hiçbir sorunu yoktur 0 ayarındadır.
    yanında taşıma kabı ile vereceğim.

garanti ve fatura kağıdını kaybettim.Aradım ama bulamadım. Ankara içi elden verebilirim. diğer illere kapıda ödemeli kargo şeklinde yollayabilirim.
    istediğim fiyat 100 liradır.

Satılıkk polarized camlı ray-ban gözlük orjinal  Satılıkk polarized camlı ray-ban gözlük orjinal  Satılıkk polarized camlı ray-ban gözlük orjinal

Satılıkk polarized camlı ray-ban gözlük orjinal  Satılıkk polarized camlı ray-ban gözlük orjinal
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ilan güncel
  • 100 lira çok çok uygun fiyat. Hayırlı satışlar
  • ilan güncell
  • ilan güncell
  • Fiyat iyi de bu gözlük , bakıyorsun beğeniyorsun iyi ama takıyorsun ya yüzüne uymuyor ya da kelebek gibi görünüyor, o yüzden denemeden alınmıyor, sıfırını bulup mağazada denemek lazım.
  • pm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Ray-ban
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.