Şimdi Ara

Satılık > Zubaba 65 Templar ( Türkiye sunucusu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zubaba serverı yani Türkiye sunucusu yeni açıldı bende ilk günden itibaren emek harcayarak hızlı bir şekilde karakterimi yaptım yalnız fakülte nedeniyle zaman bulamadığım için ve yeni serverda başlayıp Templar oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için karakterimi satıyorum . Karakteri hızlı bir şekilde kasabilmek için toplamda 200 TL harcadım Aion Coinlere ve fiyatlandırma da ona göre olacaktır bilginize .

Karakter Asmodiandır ve anlaşırsak forum üzerinden gerekli referanslar verilecektir alan kişi gönül rahatlığı ile alacaktır ister yüzyüze ister anlaşacağımız şekilde . Karakterin bütün bilgileri verilcektir .

Gelelim karaktere . Karakterde 1 milion'a AP bulunmaktadır . Elinde 65 Eternal Lata's Greatsword altında ise 65 Eternal Battle medal silahı vardır , takıları battle medal dır şu an setini kasıyorum . Hava toplaması ve alchemysı vardır 400 üstü . Karakterde 100 M kniah ve 100 lvl üste taşlar mevcuttur . 30 dan fazla ceranium medali vardır ve artmaktadır , karaktere 3 aylık gold pack basılıdır , Karakteri belli bir süreliğine şuan server yeni olduğu için satıyorum , kısa bir süre içinde satılmaz ise satmayacağım . Özel mesaj yoluyla iletişime geçiniz ve mail adresinizi veya telefon numaranızı veya skype adınızı bırakınız , kolay gelsin .

Karakter 25 Günde yapılmış bir karakter verilen emeğin ve zamanın farkında olanlar iletişime geçsin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Golge -- 18 Ekim 2013; 14:08:33 >

• Acaba oyuncu olmadigi icin sıkılıp birsktiniz icin olmasin o hahahha
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagdan

Acaba oyuncu olmadigi icin sıkılıp birsktiniz icin olmasin o hahahha

senin hasta olduğunu düşünmeye başladım
  • O adam oyunun o sunu bilmiyor takmış oyuncu sayısına halbuki katalamlardaki pvp ler şu an cok zevkli olmaya başladı fazla zergte yok. @bagdan sen daha 2 hafta önce aion nasıl bir oyun diye soran biriydin nasıl olduda oyunu öğredin geldin her forumda ahkam kesiyorsun ? böyle trollere bakmayın beyler zubaba iyi yolda ve oyuncu sayısı artmakta başlamayı düşünen arkadaşlar çekinmesin başlasın.
  • Server statü ve burakan kisiler eblli kardeşim gerisi si düşünün
  • Hesap benimdi ve satıldı arkadaşlar .
  • 725 online var şuan :) daha 1 hafta önce 600lerdeydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

Orijinalden alıntı: bagdan

Acaba oyuncu olmadigi icin sıkılıp birsktiniz icin olmasin o hahahha

senin hasta olduğunu düşünmeye başladım

aynen bende hasta olduğunu düşünmeye başladım
  • zubaba az önce 762 online vardı :D iyi iyi güzel gidiyoruz. öyle beklendiği gibi veletlerde gezinmio ortalıkta. arada çürük elmalar görüyorum lfg de konuşan blockluyorum server daha güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

zubaba az önce 762 online vardı :D iyi iyi güzel gidiyoruz. öyle beklendiği gibi veletlerde gezinmio ortalıkta. arada çürük elmalar görüyorum lfg de konuşan blockluyorum server daha güzel oluyor.

senin yaptığın teşviki gameforge yapsa şimdiye server 1000 i bulmuştu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

zubaba az önce 762 online vardı :D iyi iyi güzel gidiyoruz. öyle beklendiği gibi veletlerde gezinmio ortalıkta. arada çürük elmalar görüyorum lfg de konuşan blockluyorum server daha güzel oluyor.

senin yaptığın teşviki gameforge yapsa şimdiye server 1000 i bulmuştu hocam

abi ümitliyim ya sürekli sayı artıyor azalma yok :) bayağı bir rus geldi. gerçi rusların gelmesi iyimi kötümü bilmiom :D
  • Rus mu :O cem yılmaz gibi rus ları dusunme durumu olsaydı keşke... NotAion oynayan bilir ruslar ne bela ne illet adamlardır :D birde Alanya Antalya da olan varsa.. adamlar çirkef heryerde çirkef :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.