Şimdi Ara

SATILDI Zotac GTX 1070 Ti Mini [Sıfır]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Amazon.fr'den 2 yıl garantili (tüm kargo ve gümrük bedelleri Amazon'dan), Zotac'ın sitesinden kayıt yaptırılması kaydıyla +3 yıl Zotac Avrupa'dan garantili (tüm ücretler alıcıdan) olmak üzere toplam 5 yıl garantilidir. İlk 2 yıl içerisinde olası bir arızada adınıza Amazon.fr ile iletişime geçip iade ya da değişim işlemlerini başlatabilirim.

Fiyat: SATILDI. Pazarlıksız, son fiyattır. Kargo alıcıdan. Sanalpazar, GeT, Gittigidiyor vb. aracı siteler üzerinden ilan açmıyorum. Lütfen pazarlık ve takas içerikli mesaj atmayınız. Bunun dışında aklınıza takılan soruları özel mesaj olarak iletebilirsiniz. Gereksiz mesajlarla ilanı kirletmemenizi rica ediyorum.

Kartın tüm kargo ücretleri dâhil Amazon.fr'den 2 yıl garantili olduğunu gösteren müşteri hizmetleri mesajı:
    Kartın kendi fotoğrafları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 28 Mayıs 2018; 20:30:51 >

• Fiyat cok iyi. Hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Fiyat cok iyi. Hayirli satislar

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM kapalı hocam, bir şey soracaktım.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Tekrar dener misiniz?

• Hayırlı satışlar.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Aynı kart değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız, düzeltiyorum simdi.

• pm kapalı dostum
  • Merhaba,
    İlanımı yeterince detaylandırdığımı düşünmeme rağmen ilanda yazılanlar üzerinden gereksiz mesaj trafiği yaşıyorum.
    Amazon Avrupa üzerinden alınan ekran kartlarındaki garanti prosedürünü yazdım ve ayrıca müşteri hizmetleri ile ilgili yazışmamı olduğu gibi paylaştım.
    Sanılanın aksine Amazon garantisi yurt içi garanti süreciden çok daha konforlu bir süreçtir. Ürün benim hesabımdan alındığından kartın arızalı olduğunu bildirmek bana düşüyor. Bu konuda yardımcı olacağımı belirttim. Siz yurt içi garantili ancak başkası adına fatura edilmiş bir ürünü aldığınızda ve ürünün arızalanıp yenisinin tedarik edilemeyip para iadesi kararı çıkması durumunda, para iadesini alabilmeniz için fatura sahibinin ürün ile ilgili tüm haklarını size devrettiğini ispat etmek zorundasınız. Aksi durumda para iadesi fatura sahibine yapılır.Yurt içinden aldığım ve faturadaki tutarın yarısına satmış olduğum bir ekran kartı arıza yapmış ve para iadesi çıkmıştı ancak fatura sahibi ben olduğum için benden alan kişiye ödeme yapılmamıştı. Alan kişi bana ulaşarak durumu anlattığında ben de firmaya şu kişinin şu no.lu hesabına iznim dahilinde iade yapılabilir demiştim. Yani deseydim ki hayır ödemeyi bana yapacaksınız alan kişi hiçbir hak iddia edemeyecekti. Aksi bir durumu yapmam elbette benim tarafımdan düşünülemez ama bunu yapan var mı var. Özetle yazdıklarıma güvenmiyorsanız gereksiz mesaj trafiği ile beni oyalamayın.
    Fiyat konusunda da bırakın oyun oynamak için kullanılmış kartları, mining yapılmış kartlarla benzer bir fiyatlandırmam var. Bu döviz kuru ile 2 yıl Amazon garantili kartı daha ucuza alabiliyorsanız size bulduğunuz fiyatın da aşağısında satacağıma söz veriyorum. Technosistem ürünleri evet distribütör garantili ama yeni ürün tedarik edilememesi durumunda olası bir para iadesinde dolandırıcı olan bu firmadan fatura tutarı yaklaşık olarak 1600 TL olan bedeli nasıl tahsil edeceğinizi de düşünerek fiyat kıyaslaması yapınız lütfen. Ki Technosistem ürünlerinin de aşağısında bir fiyatlandırmam var. Sanıyorum yeterince açık oldum. Lütfen bu mesajın üstüne gereksiz bir tartışma oluşturmayalım. Teşekkürler.

• Param olsa da alsam. Güzel kart, güzel fiyat. Gereksiz dev gibi değil, garanti konforlu. Garanti konusunda rahat olsun alıcı kişiler. Amazon kadar kolay garanti süreci TR'de aldığımız mallarda yok. Yabancı dil gerekiyor, o ayrı. Satıcı arkadaş da sağ oldukça yardımcı olur sanıyorum.

İyi satışlar.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Evet ölmediğim sürece yardımcı olacağım. Ölürsem de direkt Zotac Avrupa ile görüşülebilir.
  • Çok iyi fiyat. Parası olan kaçırmasın.
  • Ürün sıfır mı

• Evet. Hiç açılmadı.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat hayırlı satışlar hocam , amazon.comda ve amazon.de ürün 2600 TL gelmekte zaten o yüzden direk burdan alınabilir bir kart ihtiyacı olan direk saldırsın kaçırmasın bu kartı

• Amazon.com'da sadece 1 ay garanti var. Olası arızada EVGA hariç tüm markalar kartı Amerika'ya yollamanızı istiyor. Bu nedenle EVGA hariç Amazon.com'dan kart alınmaz bence. Eskiden Vektron destek veriyordu ama sanırım şimdi direkt EVGA Almanya'ya yollanıyor ve giderken ki kargo ücretini ve dönüşte gümrük vergisini siz ödüyorsunuz. Bu nedenle en iyisi Amazon.de ya da fr'den alışveriş yapmak. Kartı kendim için almıştım ancak o sıra kartlar karaborsa olduğundan epey bekledim sonra TR'den GTX 1080 aldım bu kart da gelsin satarım diye düşündüm mining işi şimdilik patlayınca kartlara olan talep düştü. Amazon'a da hiç sebepsiz iade edip gereksiz külfet oluşturmak istemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.