Şimdi Ara

SATILIK ZOTAC 9800 GT AMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ekran kartımı satıyorum çok temizdir sadece kendisi vardır. istediğim fiyat sadece 70 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• işte bu güzel fiyat.
  • Çok ucuz değil mi?
  • evet güzel fiyat
  • Karta Ait Fotoğraf var mı Hocam
  • pm..
  • ben insanları anlamıyorum ben bu forumda inanın değerinin altından hep ürün satmışımdır bilen biliyor bunu ve kimseyi üzmedim.yine ucuz satıyorum diye bazı arkadşlar önce test sonra havale diyorlar :) yaw ürünüm arızalı olsa yada bir problemi olsa neden satayım yada neden söylemiyeyim.ki zaten ürün satıldı ( bankerim ) nickli arkadaşa ondan ricam alınca buraya güzel bir yorum yazması.ilginizden dolayı tşk ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaçırdık :( hayırlı olsun iki tarafa da
  • satıldı mı kart
  • Aldım.

Bu kadar referansı olan bir arkadaşı niçin üzüyorsunuz arkadaşlar.
    Altı üstü bir kart. Sağlam diyorsa sağlamdır.

Ben arkadaşın samimiyetinden eminim. Kargo gelince yine anlatırım ama yanılma ihtimalim hiç yok.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankerim -- 2 Mart 2012; 11:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1
    slm arkadaşlar ekran kartımı satıyorum çok temizdir sadece kendisi vardır.

Yanlış ifade. Bu kart çok temiz değil. Tertemiz.
    Şu an onunla yazıyorum. Keyifli bir alışveriş oldu.
    Söylenenden de iyi.

Tekrar teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankerim -- 3 Mart 2012; 17:51:06 >
  • quote:

ben insanları anlamıyorum ben bu forumda inanın değerinin altından hep ürün satmışımdır bilen biliyor bunu ve kimseyi üzmedim.yine ucuz satıyorum diye bazı arkadşlar önce test sonra havale diyorlar :) yaw ürünüm arızalı olsa yada bir problemi olsa neden satayım yada neden söylemiyeyim.ki zaten ürün satıldı ( bankerim ) nickli arkadaşa ondan ricam alınca buraya güzel bir yorum yazması.ilginizden dolayı tşk ederim

Umarım yazdıklarım yeterli olmuştur. Aslında çok daha fazlasını hakediyorsunuz.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankerim

quote:

ben insanları anlamıyorum ben bu forumda inanın değerinin altından hep ürün satmışımdır bilen biliyor bunu ve kimseyi üzmedim.yine ucuz satıyorum diye bazı arkadşlar önce test sonra havale diyorlar :) yaw ürünüm arızalı olsa yada bir problemi olsa neden satayım yada neden söylemiyeyim.ki zaten ürün satıldı ( bankerim ) nickli arkadaşa ondan ricam alınca buraya güzel bir yorum yazması.ilginizden dolayı tşk ederim

Umarım yazdıklarım yeterli olmuştur. Aslında çok daha fazlasını hakediyorsunuz.

Selamlar.

tşk ederim :) güle güle kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.