Bildirim
SATILIK ZOTAC 9800 GT AMP
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
işte bu güzel fiyat. -
Çok ucuz değil mi? -
evet güzel fiyat -
Karta Ait Fotoğraf var mı Hocam -
pm.. -
ben insanları anlamıyorum ben bu forumda inanın değerinin altından hep ürün satmışımdır bilen biliyor bunu ve kimseyi üzmedim.yine ucuz satıyorum diye bazı arkadşlar önce test sonra havale diyorlar :) yaw ürünüm arızalı olsa yada bir problemi olsa neden satayım yada neden söylemiyeyim.ki zaten ürün satıldı ( bankerim ) nickli arkadaşa ondan ricam alınca buraya güzel bir yorum yazması.ilginizden dolayı tşk ederim ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
kaçırdık :( hayırlı olsun iki tarafa da -
satıldı mı kart -
Aldım.
Bu kadar referansı olan bir arkadaşı niçin üzüyorsunuz arkadaşlar.
Altı üstü bir kart. Sağlam diyorsa sağlamdır.
Ben arkadaşın samimiyetinden eminim. Kargo gelince yine anlatırım ama yanılma ihtimalim hiç yok.
Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankerim -- 2 Mart 2012; 11:32:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zalman_1
slm arkadaşlar ekran kartımı satıyorum çok temizdir sadece kendisi vardır.
Yanlış ifade. Bu kart çok temiz değil. Tertemiz.
Şu an onunla yazıyorum. Keyifli bir alışveriş oldu.
Söylenenden de iyi.
Tekrar teşekkürler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankerim -- 3 Mart 2012; 17:51:06 > -
quote:
ben insanları anlamıyorum ben bu forumda inanın değerinin altından hep ürün satmışımdır bilen biliyor bunu ve kimseyi üzmedim.yine ucuz satıyorum diye bazı arkadşlar önce test sonra havale diyorlar :) yaw ürünüm arızalı olsa yada bir problemi olsa neden satayım yada neden söylemiyeyim.ki zaten ürün satıldı ( bankerim ) nickli arkadaşa ondan ricam alınca buraya güzel bir yorum yazması.ilginizden dolayı tşk ederim
Umarım yazdıklarım yeterli olmuştur. Aslında çok daha fazlasını hakediyorsunuz.
Selamlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: bankerim
quote:
ben insanları anlamıyorum ben bu forumda inanın değerinin altından hep ürün satmışımdır bilen biliyor bunu ve kimseyi üzmedim.yine ucuz satıyorum diye bazı arkadşlar önce test sonra havale diyorlar :) yaw ürünüm arızalı olsa yada bir problemi olsa neden satayım yada neden söylemiyeyim.ki zaten ürün satıldı ( bankerim ) nickli arkadaşa ondan ricam alınca buraya güzel bir yorum yazması.ilginizden dolayı tşk ederim
Umarım yazdıklarım yeterli olmuştur. Aslında çok daha fazlasını hakediyorsunuz.
Selamlar.
tşk ederim :) güle güle kullanın______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X