Şimdi Ara

SATILIK ZOTAC 8800GT (170 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEMİZ SORUNSUZ FULL KUTULU YIL SONUNA KADAR GARANTİSİ VAR
    170 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profotox -- 14 Mart 2009; 1:52:23 >

• PM attım
  • pm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30288572/tm.htm

Bu farklı bi ürünmüki ? 175 TL. ? Başlığı verdim arkadaş daha bugün 150TL. ye verdi. Bi yanlışım varsa uyarın lakin yoksa insaff diyorum...
  • fark kalite dir palit bu günlerde en uzuc kart satan firmalardan biridir, zotac bu işin üst noktalarında bir firmadır kaliteli ve sağlam ürünler üretir fiyatıda ona göredir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profotox -- 11 Mart 2009; 19:10:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: profotox

fark kalite dir palit bu günlerde en uzuc kart satan firmalardan biridir, zotac bu işin üst noktalarında bir firmadır kaliteli ve sağlam ürünler üretir fiyatıda ona göredir

Bu işi eğer profesyonel düşünüyorsan kesinlikle katılmıyorum kardeşim. İlan açmışsın bende son kes yazıyorum, çünkü senin en ufak zararını istemem. Bende benzer durumları yaşıyorum ama Palit ucuz markadır vs. şeylerde demeyin ben hiç bir Palit markasında bir sorun yaşamadım zira yaşayanlar varsa buraya yazsın eyv. derim.Zotac kötüdürde demedim zaten hayırlı satışlar büyütmemize gerek yok aksi takdirde burda bilinçli bir iş yapıyosak herkesin eksileri artıları olabilir. Tekrar iyi forumlar herkese.
  • Zotac iyi markadır içerik ve soğutucu tipinde daha fiyatlı bir seçimdir. Palit de iyi bir markadır, soğutucuda daha ekonomik çözümler seçebilir veya içerik de özellikle yanında verdiği oyun daha ucuz olabilir. Fiyat performans'ın bir araya geldiği en iyi markalardan biridir. 1 yıl kadar Palit 8800GT sonic kullandım (kendinden oc li hızlı versiyon) Palitten her anlamda çok memnun kaldım soğutması sessiz olması sorunsuz olması + sonic olması performansında artış olması.8800gt olarak ben daha hızlısını daha ucuza sattım, bende içerik ve kutu yoktu,onlar gerekliyse uygun bir seçim olabilir belki bu kart. fakat yaklaşık 1.5 yıl garanti vardı fakat Zotac'ı tercih eden kullanıcılar bu fiyata alabilir.
    Hayırlı satışlar

(palitin ucuz olmasının sebebi içerik+soğutucu seçimidir.Performans ve sorunsuz kullanım için en iyi markalardan biridir.)

Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim ilanımda o iyiydi bu kötüydü diye tartışmasak alış veriş yapmaya çalışıyoruz kartla ilgili tartışmaları 2,el bölümünde degilde ekran kartları bölümünde yapalım
  • pm attım.
  • PM
  • palit eften püften bir marka değil gayet kaliteli bir markadır hele sonic serileri gayet etkili bir soğutmaya sahiptir.tabiki burdan zotac,ın kalitesiz olduğu anlaşılmasın
    ama sanırım zotac ismini kalitesini 8800gt ile duyurmaya başladı bazı arkadaşlar 8800gt arayanlara zotac markasını tavsiye ettikleri zaman o markada nerden çıktı diyenler vardı forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: kohan
    (palitin ucuz olmasının sebebi içerik+soğutucu seçimidir.Performans ve sorunsuz kullanım için en iyi markalardan biridir.)

palit daha ucuz değil. soğutucu ve kutu içeriği olarak da zotactan daha iyi. her iki kartı da bizzat kullandım. palit, zotactan daha donanımlı. zotacı normal 8800gtlerden ayıran tek şey, hdmi desteği. ancak o da zaten 8800gtlerin yarısında var. palitte de var.
  • olması gereken fiyatda buydu
  • Fallout ile takaslandı
    her iki tarafada hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: profotox

Fallout ile takaslandı
    her iki tarafada hayırlı olsun

adına sevindim dostum, ilanında bitakım şeyler yazdık tekrar kusura bakma tekrar, bi sonuç almışsın güzel bişey. Tekrar hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.