Şimdi Ara

.:SATILIK:. ZALMAN Z11 PLUS -FİYAT DÜŞTÜ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün 2012 eylül faturalıdır ama toplam 1.5 sene kullandım ders yüzünden 1-1.5 sene kaldırmak zorunda kaldım kasayı.

Ürünün kutusu faturası vardır. Kozmetik olarak 7/10 alır kırık vs yoktur fotoğraflardan görüldüğü üzere tozlu sadece alan arkadaş sadece tozunu alması lazım. Birde kasayı kaldırdığım zaman kutusunun içinde kapak resminde görüldüğü yer biraz paslanmış (kutuda nasıl oldu bilmiyorum) bir şekilde orası temizlenir ama başka kasaya geçeceğimden pek uğraşmadım.

Üstteki fan hariç tüm fanları ve aparatları tamdır ve ssd takmak için öndeki dvd-rw ızgarasının birisini çıkarıp taktım vida ile sıkıştırdım ama çıkmıyor kendi kendine.

Kasayı aldığınızda içinden ne çıkıyor ise size öyle teslim edeceğim kutusunun içinden çıkan vida,1-2 demir aparat vs vardı.

İstanbul içi elden alışveriş,istanbul dışına kargo yapmıyorum,alacak olan arkadaş ile buluşuruz kasayı inceler alışverişi yaparız.

FİYAT:150>120 TL

Resimler aşağıdadır. Dediğim gibi biraz tozlu

.:SATILIK:. ZALMAN Z11 PLUS -FİYAT DÜŞTÜ--- .:SATILIK:. ZALMAN Z11 PLUS -FİYAT DÜŞTÜ--- .:SATILIK:. ZALMAN Z11 PLUS -FİYAT DÜŞTÜ-
     .:SATILIK:. ZALMAN Z11 PLUS -FİYAT DÜŞTÜ--- .:SATILIK:. ZALMAN Z11 PLUS -FİYAT DÜŞTÜ--- .:SATILIK:. ZALMAN Z11 PLUS -FİYAT DÜŞTÜ-
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 24 Nisan 2016; 12:07:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• uppppp

• up

• Upppppp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hayrına up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.