Şimdi Ara

SATILIK yada TAKASLIK Sapphire X800 GTO2 Safkan R480 & Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kalitesini herkesin bildiği Sapphire X800 GTO2 Limited Edition kartımı satıyorum. Kart Dual DVI , R480 chipli , kendinden 16 pipeline dır. Mod vs yapılmamıştır. Kartın o/c potansiyeli yüksektir ki zaten takdiredersiniz kart R480 olduğundan rahatlıkla X850 XT Platinum Edition hızlarında kullanılabilir. Kartın üzerinde Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2) takılıdır. 1 yıl daha garantisi vardır ve Kutu içeriği tamdır oyunlarına kadar. İsteyen arkadaşlara oyunda gönderebilirim.

Kartın test sonuçları aşağıdaki gibidir.

3D MARK 2003 v3.60

SATILIK yada TAKASLIK Sapphire X800 GTO2 Safkan R480 & Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2)

3D MARK 2005 (Farklı hızlarda iki test sonucu)

Burda da Tomshardware den alıntı X850 XT PE sonucu mevcut.

Kart İstanbul içi elden teslim edilir. İstendiği taktirde İstanbul dışına gönderirim ancak önce para gönderilmesi şartıyla.

Nakit : 275 YTL

Gerçek alıcılar için pazarlık payı vardır...

Takas da düşünmekteyim. Aşağıda takas yapabileceğim ürünler belirttim.

1) AMD Athlon X2 İşlemciler yada Opteron 170 ,175

2) Kaliteli bi Güç Kaynağı --- Enermax Liberty 500W gibi

3) 2x1 GB Dual overclock a yatkın DDR ram.

4) 19" LCD Monitör

Takas için önerilecek ürünlerin kutusunun , faturasının ve garantisinin mevcut olması gerekmektedir. Takas kesinlikle İstanbul içi olmalıdır. Her iki tarafından içinin rahat olması açısından.

Lütfen fiyat hakkında yorum yapmayınız. Piyasada satılanlardan biraz pahalı ama takdir edersiniz ki benim karttaki Silencer farkını eklemeliyim.

Yineliyorum gereksiz yorumlarla ilanımı kriletmeyin!!!

• sisteminden kaynakli bir hiz bu, futuremark linki verirsen daha iyi olur
  • Arkadaşa kefilim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: korgeneralim

Arkadaşa kefilim. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz..

Teşekkürler abi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: payk

sisteminden kaynakli bir hiz bu, futuremark linki verirsen daha iyi olur

X850XT PE Hızlarında ;

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=7669966

600/1220 Hızlarında ;

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=7670184

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.