Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK XPG Summoner Red Switch Klavye Satın Al 27 Temmuz 2024 00:14 1 1 SATILIK XPG Summoner Red Switch Klavye Merhaba forum ahalisi,Xpg Summoner modelini ise forum üzerinden bir arkadaştan satın aldım, kendisi çok kullanmamıştı dediği gibide çıktı klavye bilek desteği tertemizdi, bende bir heves edip kendinden satın alıp kenara koymuştum aktif olarak Razer blackwidow klavyem oldugu için bu ilandaki klavyelerin hiçbirini kullanmadım resimlerdende görebilirsiniz tertemizdir ve çalışmayan hiçbir aksamları yoktur.Fiyat Kargo Dahil 2000TLdir Havale-EFT sonrası ertesi gün istediğinz kargoya ile gönderilir,aklınıza takılan ve sormak istediğiniz soru var ise bir özel mesaj uzağınızdayım. Referanslarımı incelemenizi öneririm.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK HP OMEN X 27inç 2k 240hz TN Panel SATILIK Gamepower Warcry Kasa 9 Fanlı SATILIK LG SK1 Soundbar 40W-------Anker Soundcore Motion Boom Satılık Çoklu açılı Holder Riser Dahil 4.0 X16 Gen4 --- Açılı Gpu Holder