Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Cooler Master SK652 Red Switch Klavye Satın Al 6 Ekim 2024 20:43 1 1 Satılık Cooler Master SK652 Red Switch Klavye Merhaba forum ahalisi,CoolerMaster SK652 modelini Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından 11 Temmuz 2023 tarihinde satın aldım,kontrol amaçlı açıp baktım normalde kullanmaya aldım ama razer blackwidow klavyem bozulmayınca yedek olarak kenara koydum,resimlerde görebileceğiniz üzere klavyenin kenar jelatinleri filan durmaktadır 1 kere açıp kontrol ettim birde şimdi fotoğraflarını çekmek için kontrol ettim aktif kullanılmamıştır kutusunda kenarda durmuştur.Fiyat Kargo Dahil 1600TLdir Havale-EFT sonrası ertesi gün istediğinz kargoya ile gönderilir,aklınıza takılan ve sormak istediğiniz soru var ise bir özel mesaj uzağınızdayım. Referanslarımı incelemenizi öneririm.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Gamepower Aır Turbıne ARGB 9x12cm Egzoz Fani SATILIK Iphone 7 plus Kırmızı 128GB Sorunsuz Satılık SteelSeries QCK Prism Medium ve XL Mousepad Satılık Cooler Master SK652 Red Switch Klavye