Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK XFX R9 280X --1 YIL GARANTİLİ Satın Al 9 Mayıs 2016 13:48 1 1 SATILIK XFX R9 280X --1 YIL GARANTİLİ 26.05.2015 tarihinde vatan bilgisayarın internet sitesinden aldığım ekran kartımı satıyorum.Kart sorunsuzdur.Ürünün kutusu vardır ve kutu içeriği tamdır.Faturasını kaybettim ama seri numarasından her türlü garanti işlemini yaptırabilirsiniz.Servisi arayıp seri numarasından garanti sorgulayabilirsiniz de. FİYAT :550 TL olup sadece İstanbul avrupa yakasında metrobüs güzergahında elden teslim düşünüyorum. Kartı şu an kullanmaktayım, avcılara yakınsanız, dilerseniz kartı sistemimde görüp değerlendirebilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK COOLERMASTER SEİDON 120V VER.2 SATILIK XFX R9 280X --1 YIL GARANTİLİ OTOMATİK İSVİÇRE SAATİ İNVİCTA 8926C JAPON MEKANİZMA İbanez AEG8E Elektro Akustik Gitar