Şimdi Ara

SATILIK XFX 8800 GTS XXX EDITION 200 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ELİMDE 2 ADET XFX 8800 GTS XXX EDITION VARDIR.BİRİNİN 2 TANE DİYOTU KIRIKTIR VE KUTUSUZDUR KIRIK OLMASINA RAĞMEN CRYSİS HİGH VE VERYHİGH DE HİÇ BİR PROBLEM ÇIKARMIYOR..BUNDAN DOLAYI 150 YE VERECEĞİM. DİĞERİ İSE SAĞLAMDIR VE KUTULUDUR.. FİYATI 200 YTL DİR.PAZARLIK KABUL EDİLMEYECEKTİR.
    Clock rate:
    580 MHz
    Memory Clock:
    1.8 GHz
    Shader Clock:
    1500 MHz
    AYRICA BU 8800 GTS İN DH HIZ AŞIRTMA VT 3D MARK 2006 DA 13341 SCORU VARDIR.BU DA BİLGİLERİNİZE...
    YURTDIŞINDAN ALINDIĞI İÇİN GARATİSİ YOKTUR.
    KIRIK OLANA BAKMA İÇİN:
    http://forum.donanimhaber.com/m_21805146/mpage_1/key_devre//tm.htm#21805293

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahosa -- 16 Mart 2010; 18:44:53 >

• walla güzel fiyatlar diyotu kırık olan alınıp kullanıbilir sorunsuzca da tamır edılebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

walla güzel fiyatlar

bence değil sonuçta spot mal garantisi olanlar 210 a satılıyor 10ytl için garantisiz ürün almak mantıklı gelmiyor bana
  • PM
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN PAZARLIK YAPMAYIN.ANLAYIŞ GÖSTERİN.
  • PM tekrar atıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacrymatoire -- 18 Mart 2008; 13:47:54 >
  • Hocam sıfır Palit 9600GT Sonic ile sağlam olan 8800GTS'yi takas düşünür müsün?
  • malesef takas düşünmüyorum.
  • Sağlam olanı biraz indirim yaparak rahatça satabilirsiniz.
  • kırılan diyotun ne gibi yan etkisi oldu
  • valla ben şuana kadar bi etkisini göremedim.oyunlarda hiç bi sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falex

kırılan diyotun ne gibi yan etkisi oldu

Sanırım diyot çok fena kırılmış, içerlemiş yani, duygusal çöküntü yaşamış zavallı diyot
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falex

kırılan diyotun ne gibi yan etkisi oldu

valla diyotu kırdım.diyot bir üzüldü.içine kapandı.yan etki olarak da baş ağrısı mide bulantısı ve kusma oldu.
  • Hocam bu arada bu 320 mi 640 mıı
  • 320 mb tır.
  • Hocam pm attım bir adet cvp bekliyorum..
  • pm denen seyden attım dostum.
    ikisine güzel bi fiyat verdim. En azından yurtdısı ürünmüs. DFS BiLGiSAYAR malı olsa daha kötüydü.
    DFS malı olcaana garantisiz olsa daha iyi
  • semsa54 adlı arkadaşa diyotu kırık olan ekran kartı satılmıştır.burdan yazmak istediğim eğer ekran kartında bi problem yaşarsa arkadaşım yüzde yüz geri alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahosa

semsa54 adlı arkadaşa diyotu kırık olan ekran kartı satılmıştır.burdan yazmak istediğim eğer ekran kartında bi problem yaşarsa arkadaşım yüzde yüz geri alacağım.

diyotu kırık olduğu belirtilmesine rağmen iade garantisi güven verici.iyi satışlar
  • ARKADAŞLAR SAĞLAM OLAN EKRAN KARTI VE THERMALTAKE SOĞUTUCU TOPLAM 230 YTL DİR. BU FIRSAT KAÇMAZ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.