Şimdi Ara

Satılık WD 2 TB Harici Harddisk ( Bad Sectorlu ) = 75 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masanın üzerinden düşürdüm harddiski çalişir durumdayken , diski gerekli programlarla taratıp onarmaya kalktım ancak onarılacak gibi degil sanıırm .
    dosya kopyalanıyor 10-15 gb atınca arada bi kesiliyor . Tarama yapınca bad sector %99 falan gösteriyor programlar .

Bunlar dışında zaaten tertemiz kutusu falan bile olması lazım bulursam onuda verecegim , köşede duruyor birinin işine yarasın en azından .

Fiyat : 75 tl .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• telefon numaram 0535 555 10 00 ismim hakan

bu cihaz adaptörlü model ise harddisk hariç gerisi sağlam ise 40 tl verebilirim

bana çağrı atarsanız sizi arayabilirim.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreambaxboy

telefon numaram 0535 555 10 00 ismim hakan

bu cihaz adaptörlü model ise harddisk hariç gerisi sağlam ise 40 tl verebilirim

bana çağrı atarsanız sizi arayabilirim.

teşekkürler

40 tl olmaz arkadaşım naptin sende
  • çok mu fiyat kırdım birde bu cihaz adaptörlü olan dimi bana sadece kasa kısmı lazım bende harddisk var zaten peki son olur fiyat ne?
  • bad sector mu 99 da :) yerden yere mi vurdunuz bir resim alabilirmiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SneakyWolf

bad sector mu 99 da :) yerden yere mi vurdunuz bir resim alabilirmiyim..

15 cm yükseklikten kolum kabloya takılıp düştü cihaz. makinenin garantisi devam ediyormuş garantiye verecegim eğer değişim olmazsa satiş devam .

Bad sector olayıda tarama yaptiriyorum programlarla %5 kadar tarayıp bırakıyor gerisine gerek yok alet ölmüş der gibi
  • hocam birde hirens boot ile tarat onarmaya çalış istersen hdd regenerator ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpecino -- 16 Eylül 2012; 0:18:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpecino

hocam birde hirens boot ile tarat onarmaya çalış istersen hdd regenerator ile

hdd regenerator ile tarattım , %10 a kadar tarayıp ekranı komple kırmızı noktalar kaplıyor. sonra devam etmiyor taramaya , gerek yok harddisk ölü cinsinden

Vatana verdim belki değişim yaparlar diye ama nerde bizde o şans , servis dışı kalmiş gelin alın diye mesaj attılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.