Şimdi Ara

SATILIK VICTOR G701 (GARANTİLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    13.08 2014 tarihinde aldığım laptop ı masaüstü sisteme geçmek için satıyorum. Ürünün herhangi bir sorunu bulunmamaktadır (3 ayda bir macun yenilemesi ve fan temizliği yapılmıştır) Vaktimi genellikle oyun oynayarak geçirdiğim için sol bileğin konulduğu yeri yüksek tutan ve eli terletmeyen bir kaplama yerleştirdim. cihazın 10 aylık garanti süresi daha bulunmakta. Herhangi bir şekilde takas etmeyi düşünmüyorum. alana şimdiden hayırlı olsun.

15.6 1920x1080 FHD Mat Panel
    İntel Core i5 4200M 3.1Ghz 3MB Cache
    Nvdia GTX 860M 2GB Vga
    8 GB SODIMM DDR3 Ram
    1000 GB 7200RPM SATA3 2.5'' HDD

Fiyat: 1900 tl

Ürünü elden test ettirerek teslim etmek tercihimdir. hafta içleri çalıştığım için beylikdüzü-yakuplu da çalıştığım dükkandan alışverişi yapabilirim. onun dışında hafta sonu metrobüs durağına yakın olan herhangi bir lokasyonda ürünü teslim edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 19 Kasım 2015; 12:59:18 >

• Geltuzat kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz pahalı gibi. İ7 4700mqli ve 120 gb ssdlisi 1900e gitmişti. Tabi istediğiniz fiyatı yazabilirsiniz o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: trophy07

Biraz pahalı gibi. İ7 4700mqli ve 120 gb ssdlisi 1900e gitmişti. Tabi istediğiniz fiyatı yazabilirsiniz o ayrı.

fiyatı saçma teklifleri def etmek için bilerek yüksek tuttum. ciddi alıcılar için pazarlık payı mevcut
  • İyi satışlar dostum

• Victor kapandi hocam haberin olsun cihazin garantisi falan yok artık bildir ilanda bunu.. perpada yoklar kapattılar servis bitti siteleri kapalı faceleri kapali geçmiş olsun..

• Macun 3 ayda zaten ancak neredeyse verimli hale geliyor :) 3 ayda bir macun yenilemek için zahmete girmişsiniz boşuna. Minimum 1.5 yıl ideal olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.