Şimdi Ara

SATILIK VEYA TAKASLIK S700İ (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KULLANMIS OLDUGUM SONY S700İ TELEFONUMU BASKA TEL ALDIGIM İCİN SATMAK VEYA TAKAS YAPMAK İSTİYORUM,CİHAZ UZERİNDE KULLANIMDAN KAYNAKLANAN SOYULMALAR VAR ANCAK YANINDA VERECEGİM HİC KULLANILMAMIS SİYAH KAPAGINI TAKTIRABİLİRSİNİZ BUNUN YANINDA 128MB VE 32 MB HAFIZA KARTLARINIDA YANINDA VERECEGİM ZATEN S700İ SAHİPLERİ BİLİRLER BU HAFIZA KARTLARI KENDİ BASINA PARADIR,İSTEDİGİM FİYAT 130 YTL DİR ,TAKAS İCİN İSTEDİGİM FİYATSA 150 YTL DİR,BU FİYATLARA S700İ BULMANIZ GERCEKTEN COK ZORDUR ONUN İCİN PAZARLIK TEKLİF ETMİYECEGİNİZİ BİLİYORUM, TAKAS İCİN ONCELİKLE ARABA İCİN MP3 PLAYER ARIYORUM AMA TEKLİF EDECEGİNİZ SES SİSTEMLERİ,E250,V3 PİNK GİBİ MODELLERİDE DURUMLARA GORE +PARA SEKLİNDE ANLASABİLİRİZ VEYA İSİME YARAR SEYLERİ TEKLİF EDEBİLİRSİNİZ,TAKAS ONERİLERİNİZİ PM DEN YAPIN LUTFEN.

SİZE TELEFONU TANITMIYACAGIM ZATEN BİLİNEN BİR TEL,YANLIZCA CEKTİGİ RESİMLERLE PİYASADAKİ 2.0 MP KAMERALARI ALT EDEBİLECEGİNİ GORECEKSİNİZ.BU LİNKTEN GENEL BİR ANLATIM ALABİLİRSİNİZ

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pip1&pid=10140&zone=pp

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILIK VEYA TAKASLIK S700İ (ANKARA)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

pm

cevapladım

• Pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Pm

cevapladım
    satısa veya takasa devam!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.