Şimdi Ara

SATILIK VEYA TAKAS Yazar Kasa Ve Mikrofon Çocuk Oyuncağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    OYUNCAĞIN KUTULU HALİ

SATILIK VEYA TAKAS Yazar Kasa Ve Mikrofon Çocuk Oyuncağı

OYUNCAĞIN AÇIK HALİ

Bu şık ve tam donanımlı Sindy yazar kasa, hesap makinesi sayesinde 4 işlem yapabilecek,pilli yürüyen bandında ürünleri hareketlendiricek ve diğer tüm aksesuarlarıyla eğlenceli vakitler geçiricekler.

# Market Kasası; ürünleri, ışıklı ve ürünlerin barkodunu okuyabilir barkod tabancası, yürüyen bandı, para ve kredi kartı, digital 4 işlem yapılabilen kasası, kilitlenir para bölmeleri ve anons yapabilmek için kuvvetli bir mikrofonuyla çocuklar çok eğlenecek!
    # Pilleri dahildir.

joker mağazasından alınmıştır. alalı 2-3 ay olmuştur kırığı çatlağı bozukluğu yoktur faturası ve garantisi vardır...
    ürünü monopoly oyunuyla takas edebilirim veya başka ürünlerle... satın almak veya başka ürünlerle takas etmek isteyen arkadaşım pm atabilir...

Fiyat konusunda 29,90TL düşünüyorum....

özel mesaj ile önerilerinizi yapabilirsiniz yada echkech@hotmail.com adresini ekleyebilirsiniz
    alışveriş izmir içi elden teslim olabilir (konak-alsancak-çankaya gibi merkez yerlerden)
    izmir ili dışınada kargo ile yollayabilirim...hertürlü pazarlığa açığım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigaraech -- 10 Mart 2009; 15:41:15 >

utkuidikut [İzmir elden teslim 2gb usb satıldı]maxwell78 [Karabükten kargo ile psp slim alındı]korbaşı [İzmir elden teslim hdd ve işlemci satıldı]stifflers [İstanbula kargo ile ram satıldı]walmoz [İzmir elden teslim usb kart okuyucu satıldı]Sonhanedan [İzmir elden teslim zippo satıldı]haydargul52 [İstanbuldan kargo ile ses kartı takaslandı]Hüzün Kovan Kuşu [Muğlaya kargo ile lcd monitör satıldı]_Ritter_ [Nazilliye kargo ile ram satıldı]zzrhep [Diyarbakıra kargo ile bisiklet satıldı]magborat [İzmir elden teslim nintendo ds lite satıldı]weros [İzmir elden teslim psp slim satıldı satıldıktan sonra parasını geri istedi ve parasını geri alamayınca beni sorunlu alışverişler kısmına ekledi]

• kutulu ve kutusuz hali diye gösterdiğiniz ürünler birbirinden farklıdır.

Kutudaki ürünün yürüyen bandı pille çalışmamaktadır. elinizle itleyeceksiniz

Kardeşimde var ordan biliyorum

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

kutulu ve kutusuz hali diye gösterdiğiniz ürünler birbirinden farklıdır.

Kutudaki ürünün yürüyen bandı pille çalışmamaktadır. elinizle itleyeceksiniz

Kardeşimde var ordan biliyorum

yoo bende pille çalışıyor... düğmesine basınca yürüyen bandı ilerliyor elle itilecek diye birşey yok...
    utkuidikut [İzmir elden teslim 2gb usb satıldı]maxwell78 [Karabükten kargo ile psp slim alındı]korbaşı [İzmir elden teslim hdd ve işlemci satıldı]stifflers [İstanbula kargo ile ram satıldı]walmoz [İzmir elden teslim usb kart okuyucu satıldı]Sonhanedan [İzmir elden teslim zippo satıldı]haydargul52 [İstanbuldan kargo ile ses kartı takaslandı]Hüzün Kovan Kuşu [Muğlaya kargo ile lcd monitör satıldı]_Ritter_ [Nazilliye kargo ile ram satıldı]zzrhep [Diyarbakıra kargo ile bisiklet satıldı]magborat [İzmir elden teslim nintendo ds lite satıldı]weros [İzmir elden teslim psp slim satıldı satıldıktan sonra parasını geri istedi ve parasını geri alamayınca beni sorunlu alışverişler kısmına ekledi]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.