Şimdi Ara

SATILIK UYGUN FİYATLI KASALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2 tane pc kasası var.İkisinide satıyorum.Özellikle internet ve ofis işleri için rahatlıkla kullanılabilir yada parçaları değerlendirilebilir.Çok uzun zamandır 3-4 yıldır kullanılmıyorlar.Kurulum cd leri yok.Ankara içi elden teslim tercihim onun dışında Ankara dışına önce parayı göndermek şartı ile satabilirim.Açıkcası ne kadar ederler değerleri nedir bilmiyorum.
    İki kasa için istediğim fiyat:100 TL. ciddi alıcılarla fiyat konusunu tekrar dğerlendirebiliriz.

Kasanın birisi aidata.Bu kasa diğerine göre daha yeni ama tam özelliklerini bilemiyorum.P4 olabilir 256 mb veya 512 mb ekran kartı 160 gb hard diski olması lazım.Dvd romu ve rw var.Ama dediğim gibi özelliklerini tam olarak bilemiyorum sadece diğerinden daha yeni daha iyi özelliklere sahip olduğunu biliyorum.Siyah renkte.

Diğer kasa ise p4 görünümlü intel celeron 2.0 işlemcili 80 gb hard diskli fly fx 5500 256 mb ekran kartlı DVD rom cdrw özellikli bir sürücüsü ve cd rom u olan toplama bir kasa.Buda siyah renkte.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BULUT -- 30 Temmuz 2013; 20:18:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: M.BULUT

Arkadaşlar elimde 2 tane pc kasası var.İkisinide satıyorum.Özellikle internet ve ofis işleri için rahatlıkla kullanılabilir yada parçaları değerlendirilebilir.Çok uzun zamandır 3-4 yıldır kullanılmıyorlar.Kurulum cd leri yok.Ankara içi elden teslim tercihim onun dışında Ankara dışına önce parayı göndermek şartı ile satabilirim.Açıkcası ne kadar ederler değerleri nedir bilmiyorum.
    İki kasa için istediğim fiyat:100 TL. ciddi alıcılarla fiyat konusunu tekrar dğerlendirebiliriz.

Kasanın birisi aidata.Bu kasa diğerine göre daha yeni ama tam özelliklerini bilemiyorum.P4 olabilir 256 mb veya 512 mb ekran kartı 160 gb hard diski olması lazım.Dvd romu ve rw var.Ama dediğim gibi özelliklerini tam olarak bilemiyorum sadece diğerinden daha yeni daha iyi özelliklere sahip olduğunu biliyorum.Siyah renkte.

Diğer kasa ise p4 görünümlü intel celeron 2.0 işlemcili 80 gb hard diskli fly fx 5500 256 mb ekran kartlı DVD rom cdrw özellikli bir sürücüsü ve cd rom u olan toplama bir kasa.Buda siyah renkte.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Tablet pc ile takas düşünür müsünüz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum takas düşünmüyorum teşekkürler.Tabletini satıp alabilirsin ilan versene tabletin için

• almak icin pm
  • garfiens isimli arkadaşımıza rezerve edilmiştir.

• tarafımdan alınmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.