Şimdi Ara

Satılık uygun fiyata ddr2 ramlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar elimde 4 adet ram bulunmaktadır.Çok temiz ve hatta hi level olan ramlar hiç kullanılmamış kingston olanlar ise 3 ay kullanılmıştır.

KVR1333D3S8N9/2G Kingston hyperx 1066 mhz ddr2 2gb Adet = (şoray uzun yolda) adlı arkadaşa satılmıştır

HLV-PC8500/2G HI-Level 1066 mhz ddr2 2gb Adet = 25 lira

Fiyatları çok makul yazdığıma inanıyorum.
     Satılık uygun fiyata ddr2 ramlar... Satılık uygun fiyata ddr2 ramlar... Satılık uygun fiyata ddr2 ramlar... Satılık uygun fiyata ddr2 ramlar... Satılık uygun fiyata ddr2 ramlar... Satılık uygun fiyata ddr2 ramlar... Satılık uygun fiyata ddr2 ramlar...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksijen77 -- 4 Aralık 2014; 18:40:40 >

• insallah kingstone lar benim olucak(kesin diil:D)

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
  • 1 adet pm
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.