Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Ultimate ears triple fi 10(Upgrade kablolu) Satın Al 22 Mart 2013 14:55 1 1 Satılık Ultimate ears triple fi 10(Upgrade kablolu) Merhaba arkadaşlar.Kulaklığı 4 ay kadar önce umuttechten aldım.Cotton iem cable 2 ay kadar önce boğaçtan(compiat)alındı.Sony hibridlerle birlikte bana 450 liraya mal oldu.350tlye bırakıyorum.Kablosuz satmayı düşünmüyorum. Kendi kablosu bildiğiniz üzere çok kötü.Bu upgrade kablo ile birlikte sahnede artış oldu ve enstrüman ayrımında artış oldu. Sony hybridler ile fit sorunu neredeyse ortadan kalkıyor diyebilirim. Kendi kablosu ve uclari duruyor ben ek olarak 1 kutu sony hybrit uc temizleme aparatı ve ucak adaptörünü vericem.Kulakligin kendi kutusuda duruyor. http://hizliresimyukle.com/images/2013/02/01/zovhZ.jpg Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Ultimate ears triple fi 10(Upgrade kablolu)