Şimdi Ara

SATILIK Turkcellden alınma NOTE3 Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yeni telefona geçmemden dolayı Note3 siyah telefonumu satıyorum. ocak 2014 de Turkcellden alınmıştır. kozmetik olarak temiz durumdadır. alındığında cam filmi ve kılıf alınmıştır ve onlarla kullanılmıştır.
    istenilen fiyat 1600 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     SATILIK Turkcellden alınma NOTE3 Siyah SATILIK Turkcellden alınma NOTE3 Siyah SATILIK Turkcellden alınma NOTE3 Siyah SATILIK Turkcellden alınma NOTE3 Siyah SATILIK Turkcellden alınma NOTE3 Siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-note-3-n9000/productDetails.aspx?productId=telcepsamn9000&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMN9000-S

resmi dist. garantili

hocam pazarlık payıda var 1600 yazdık da 1600e satmıcaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezmel

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-note-3-n9000/productDetails.aspx?productId=telcepsamn9000&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMN9000-S

resmi dist. garantili

hocam pazarlık payıda var 1600 yazdık da 1600e satmıcaz herhalde.

İstanbul Avrupa, elden teslim nakit Son Fiyat ne olur veya takas düşünür müsünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

resmi dist. garantili

Sesli güldüm hocam. 1600 nedir ya 8 aylık telefon için. ayıptır ya. birde 1600 e mi satacam yazmış. yahu 1600 e satmayacaksan neden 1600 yazdın birader.

• Arkadasim ne yapip yapmayacagimi sana mi soracam? Aliciysan yazarsin yoksa ne diye konuya dahil olursunuz anlamam ki. Istersem 2000e satarim hayret bisey.

• 2000TL istersin ama satamazsın :) Kusura bakma ama bende faiş fiyat çekenlerin konularına yazarım çünkü bilgisiz kişiler zarar gördüğü gibi haksız kazanç söz konusu. Biraz piyasaya baksan yüksek bir tutar istediğini görürsün. Bende kendime note 3 bakıyorum ama sana hiç teklif bile etmiyorum çünkü 1600 den piyasa fiyatlarına inmeyeceğini düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeminle ürün satmaktan soğudum. 1000 lira yazsak bu seferde altında bir çapanoğlu ararsınız. 2300 liraya turkcellden aldım aslında bir hevesle alındı. note3 den nefret ettiğim için satıyorum daha doğrusu samsungdan.
  • O kadar para vermissiniz nefret edilecek neyi var note 3 un hocam yapmayın Allah aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: sezmel

yeminle ürün satmaktan soğudum. 1000 lira yazsak bu seferde altında bir çapanoğlu ararsınız. 2300 liraya turkcellden aldım aslında bir hevesle alındı. note3 den nefret ettiğim için satıyorum daha doğrusu samsungdan.

1000TL ye hayırlı olsun diyelim mi o zaman? pazarlıksız :)

• Dukkanimdaki Turkcell Farurali 20 ay garantili iphone 5C ile takasta ne istersiniz üste ?
    İstanbul Bahcelievlerdeyim elden takas önceliğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.