Şimdi Ara

Satılık Turkcell 532 Lİ Numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    0-532 - XXY - 08 - 08

prestij isteyen Buraya Gelsın

Fiyat : 3.500 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Zirveye tırmanırken gördüklerine selam ver,
    zira 'inişte' yine onlarla karşılaşacaksın...!!!
  • o kadar prestıjlı olduguna gore 532 880 0808 olsa gerek
    Alış Veriş Yaptıklarım : mehmetaybay-menem-dark-ahmettu-demircibu-sefaklc-Katafalk101-monq-pcbuilder-gökhan91-akisse77-Meneme-öztin-IORI-Sargon_26-Cab_ragE-_DeserTEagle_-rulet06-constantin06-ft19-davshan-nazmisayar-garip_dj
  • Yav kim bu 0532 li hatların satıldığını çıkardıysa akıl var mantık var Turkcell in sağladığı bir imkanı kendilerine maal edip sanki numarayı özel açtırmışlar gibi satışa çıkartıyorsunuz. hadi çıkartınız 3500 tl ne yaa ayıptır günahtır. daha geçen Ankara da kızılayda dolaşırken bir Turkcell bayisinde ilan gördüm bedava 0532 li hatlar diye bayisi bile satmıyor siz satıyorsunuz...

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

Yav kim bu 0532 li hatların satıldığını çıkardıysa akıl var mantık var Turkcell in sağladığı bir imkanı kendilerine maal edip sanki numarayı özel açtırmışlar gibi satışa çıkartıyorsunuz. hadi çıkartınız 3500 tl ne yaa ayıptır günahtır. daha geçen Ankara da kızılayda dolaşırken bir Turkcell bayisinde ilan gördüm bedava 0532 li hatlar diye bayisi bile satmıyor siz satıyorsunuz...

Hocam, bizim memlekette bu kadar gösteriş meraklısı varken, satılır. Hatta daha yüksek fiyat çekilse, daha da kolay satılır. Benzin fiyatları bu kadar kazıkken, yollarda bu kadar çok benzin yutan arazi vb. araçların dolaşması mantıklı mı? Satan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Satılır. Zaten talep olmasa arz da olmaz. Diğer ülkelerde böyle bir "prestij" anlayışı olmadığı için, böyle bir talep de olmaz, kimsenin aklına numarasını satmak da gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 28 Ocak 2010; 15:40:59 >

• hayırlı satışlar.. güzel numara, güzel hat... alan razı satan razı.. inşallah en iyi fiyattan satılır değerli kardeşim..saygılar
    Satılık Avea Hat Karizma Numara
    18 yıl önce açıldı
    ALINIK AVEA ÖZEL NUMARA KONTORLU
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satış ilanına bak numara 532 li olsa ne olmasa ne 3.500 tl ha
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.