EVET ARKADAŞLAR IDE OLAN 2.5" 5400 RPM TOSHIBA DISKE IHTIYACIM KALMADIGI ICIN 50 YTL SATIYORUM.... KALITELI SIFIR OLMAK KAYDI ILE BIR KULAKLIKLA TAKAS EDEBILIRIM TAKAS FIYATIM 60 YTL DIR.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sadece yarına kadar Çok Temiz 6s 64 GB Huawei Mate 10 Lite - Sıfır - Huawei TR Garantili Hi End Otomobil Müzik sistemi - FIRSATTIR Satılık Acer i5 4.Nesil
ankarada olsan alırdım be arkadaşım. şimdi kargocularada güven olmaz disc bu başka bişeylerede benzemez
Tabi okonuda bişi diyemem ama şehirdışına giderken iyi ambalaj önemli, ambalaj sağlam ise sorun bence. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sadece yarına kadar Çok Temiz 6s 64 GB Huawei Mate 10 Lite - Sıfır - Huawei TR Garantili Hi End Otomobil Müzik sistemi - FIRSATTIR Satılık Acer i5 4.Nesil
RAALEM1 ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sadece yarına kadar Çok Temiz 6s 64 GB Huawei Mate 10 Lite - Sıfır - Huawei TR Garantili Hi End Otomobil Müzik sistemi - FIRSATTIR Satılık Acer i5 4.Nesil