Şimdi Ara

Satılık Tomografi Cihazı (Tüm Vücut - Bilgisayarlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Edit: Dokuz Eylül Hastanesine Bağışlanmıştır...

TÜRKİYE ATOM ENERJİSİ KURUMU LİSANS BELGELİ PHILIPS MARKA TOMOSCAN-EG MODEL 2336 SERİ NOLU BİLGİSAYARLI TÜM VÜCUT TOMOGRAFİ CİHAZI.Spiralli olup 2001 yılında Phillipsten satın alınmıştır.İlk sahibiyiz.Cihazın bütün bakımları düzenli olarak yaptırılmıştır.Yılda ortalama en fazla 100 çekim yapılmıştır.Bütün parçaları sağlam çalışır durumdadır.Neredeyse sıfır gibidir.Gümrük beyannamesi ve ATR belgeleri mevcuttur.Nakliye ve kurulum masrafları alıcıya ait olmak koşuluyla uygun fiyatlara bütün Türkiye ye gönderilir ve yerinde kurulumu sağlanır.Cihaz İzmir'de bulunmaktadır.Fiyatı 40.000 TL dır. Tel:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakoben1907 -- 31 Ocak 2017; 22:22:13 >

• Konuyu atlamamak için yazıyorum. Mesajım bulunsun.

Sorunsuz: FATALIST , DESOUZA , ILYUS , TURRICAN22 , visceroid , Romeo28 , express , someone74 , Histeria35 , yavuzhyk , tyrael99 , trendsetter , by_yeg , Emekli James Bond mj-pelit ve dahaları
    DH Yardımlaşma Grubu...
  • Bir ikinci el klasiğini yazayım.

İstanbul'da olsa kaçırmazdım. Mükemmel fiyat.

• Forumda bir ilk oldu heralde bu ilan :) .... şaka bir yana gerçekten çok iyi bir cihaz ve çok az kullanıldı.Sizin olmasa bile çevrenizde ihtiyacı olan birileri olabilir en azından diye düşündüm.2001 yılında 120.000 dolara Philipsten almıştık cihazı.Umarım ihtiyacı olan biri çıkar..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.