Şimdi Ara

Satılık Thermaltake Litepower 600w -80tl-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
4
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Thermaltake Litepower 600w -80tl-

Ürün sorunsuz,problemsizdir.Konsola geçeceğim için satıyorum.

Vatan Bilgisayar 11.20.2011 faturalı , faturası mevcut ancak kutusu kayıp,farklı bir kutu ile teslim edeceğim . İstanbul içi Şişli - Mecidiyeköy - Taksim taraflarından elden teslim edilir.

Şu memleketimin insanını anlamak mümkün değil. Huntkey'in bilmemneyin 500w'lık PSU'ları 70-80tl'ye satılıyor.Arkadaş 600w THERMALTAKE PSU satıyorum işte. Yani ne yapmalıyım, 100tl yapayım o zaman,bu seferde indirim isteyip 80tl'ye düşürtüyorsunuz. 80tl yaptım fiyat ucuz diye altından bir şeyler mi aranıyor anlamadım.
    28 referansım olabilir miydi altında bir şeyler olsa.Garipsiyorum yemin ederim bu memleketi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 25 Kasım 2012; 21:34:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Abi hayirli isler kolay gelsinde vallaha bikmis gibi bi halin var kim isyan ettirdi seni boyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo_combat

Abi hayirli isler kolay gelsinde vallaha bikmis gibi bi halin var kim isyan ettirdi seni boyle ?

Teşekkür ederim,kararsız yurdum insanı isyan ettirdi. Fiyatın ucuz olduğunu düşünüyorlar.Haklılar çünkü biran evvel satıp konsola geçmek istiyorum. Aynı ürün 100-110tl'ye satıldığı için sudan çıkmış balığa dönüyor ilanla ilgilenenler.
    Bir ayıbı vardır bu kadar ucuz diyorlar anladığım kadarıyla. İşte enteresan durumda burada başlıyor,fiyatı 100 lira yapınca da 80 lira param var alayım diyenler çıkıyor. :)

• sıfır mı, 2. el mi kararsızım şuan 2. el alacak olursam haberleşmek için, takip atıyorum, hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit.ifa

sıfır mı, 2. el mi kararsızım şuan 2. el alacak olursam haberleşmek için, takip atıyorum, hayırlı satışlar

Siz bilirsiniz hocam fakat ürünün sıfırdan bir farkı yok. Yine de bazı konularda insan illa ki sıfır almak ister kendimden bilirim,eğer bir şey ifade etmiyorsa ikinci el olması bence kaçırmayın.İyi akşamlar.

• sizden haklsınız fiyat yüksek pahalı pazarlık yokmu derler ucuz fiyat verince de niye ucuz derler ya ihitiyaç yok yada kimsede para yok hayırlı satışlar usta..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Xigmatek XC-600W 80+
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.