Şimdi Ara

SATILIK TEMİZ / SORUNSUZ LIAN LI LANCOOL 3 ARGB AIRFLOW WHITE MESH KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK TEMİZ / SORUNSUZ LIAN LI LANCOOL 3 ARGB AIRFLOW WHITE MESH KASA

Merhabalar,

Son 1 yıldır kullanmakta olduğum Lian li Lancool 3 Argb White Mesh kasamı daha büyük bir kasaya geçtiğim için satıyorum.

Kasa 4 adet 140mm fanla gelmekte ( 3 adeti argb ) , airflow yönünden son derece başaralı bir ürün.

Camların üzerinde jelatinleri durmakta. Üst taraf 420mm sıvı soğutucu ile uyumlu ( Arctic LF2 420 ile kullandım ). Fan ve radyatör desteğini görsel olarak aşağıda paylaştım.

Kasanın kutusu ve içeriği mevcut.

İstediğim fiyat : 7.000 TRY

İsteyene fansız olarak ta satabilirim, bu durumda fiyat : 5.000 TRY

Görseller ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam o kasanın üstüne artic lf2 420'yi sığdırmak için özel bir yöntem uyguladın mı? normal şartlarda sığmıyor.

Merhaba,

Başlangıçta ben de sığmayacağını düşünüyordum. Ön taraf fan ızgarasının kademeleri var onu değiştirip kasaya ilk olarak soğutucuyu (fansız) monte ederseniz tam sığıyor :) Radyatör montajı sonrası fanları takarsanız çok daha rahat olur işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oemci32 -- 29 Aralık 2025; 23:20:55 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.