Şimdi Ara

[SATILDI] SIFIRDAN FARKSIZ TR 5 YIL GARANTİLİ ZOTAC RTX 5080 SOLİD 16GB EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SIFIRDAN FARKSIZ TR 5 YIL GARANTİLİ ZOTAC RTX 5080 SOLİD 16GB EKRAN KARTI

Merhabalar,

08.03.2025 tarihinde Vatan Bilgisayardan satın aldığım ZOTAC RTX 5080 SOLİD 16GB ekran kartımı iş ve yer değişikliği nedeniyle PC kullanımına zaman ayıramadığım için satmaya karar verdim.

Aldığımda ROP kontrolünü yaptım ve sadece 1 ay kadar kullandım, toplamda sadece yaklaşık 1 saat kadar benchmark ve 1-2 saat kadar oyun da kullanabildim.

Kart sıfırdan farksız jelatinleri üzerinde, adıma faturalı, kutulu ve garantilidir. Oldukça kalın ve uzun, soğutması çok başarılı, premium bir karttır.

Undervolt denemesi yaptığımda 0.845v ile 2800 mhz gpu hızında stabil çalışmaktadır, fan hızı %30, sıcaklık 45-53 derece tüketim max 270-280 watt civarında default halinden daha performanslı çalışabilmektedir.

Solid versiyonun PCB si ve Soğutma sistemi AMP EXTREME versiyonu ile birebir aynı olduğu için RGB görüntüsü dışında iki kart arasında fark yoktur. Bu modeli solid core ve sff versiyonları ile karşılaştırmayınız.

Garanti uzatma işlemini yaptım toplamda 5 yıl garantisi mevcuttur.

[SATILDI] SIFIRDAN FARKSIZ TR 5 YIL GARANTİLİ ZOTAC RTX 5080 SOLİD 16GB EKRAN KARTI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 57000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Mart 2030 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 5 yıl garanti TR de geçerli olmaz, bunu teyit ettirmenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar: overandunder *2, hhcihan, enihat, guneyonur, superms, MuratBayrakçi, casberg*2, hell line, japonozan11*3, levihakan, Weycell 61, darkd66, stoness, ogayhan, NoPRoBLeMtr*3, cemfrost, mertyucel1905*2, kurban50, Jackal78, tansu_zidane, bynedim*3, golgemann, Nosferatu`, FrEaK_BaRoN, akh3737, afowos, hiickimse*2, guven35, labrie, java, hiteknoloji*3, SCoRPioN ®*3, atsuma, cerbe, gateway_15, Dj Peace, cLnmcry, ertugbilgin, Sahin Abi, dr.amon, ASTRAnjoy,MENEME2002*2, zeemax, dimni*2, smooth23, yosunkaya, WebEX, isa6n, Lacrymatoire*2, @uiKSilveR, yilmazeest, pasha_kubilay *4, oceancaptain, Bjk@@N, Oguzk, Tigra, rotasmmm, pashha27, dragonstory, bukalemuns, ignatius, WanDoGa, ((UGUR))*2, tansel, y@s@r, anil92, Lanore, BUGATTI, MytHoLoG, nevzat78, cydonia, sakgoz79, ankara1234 Hiçbir Sekilde Tavsiye Etmediklerim: icebergmetii, factotoum, gokhan1903bjk, @dministrator, yetter, erayee, criminal73, sayims, marins, noin
  • Ekstra 3 yıl garanti kartı yurtdışına yollarsan geçerli. Buda kartın değeri kadar para harcamayı gerektirir ki 5 yıl garanti olayı normal vatandaş için hiçbirşey ifade etmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.