Şimdi Ara

SATILIK Temiz BENQ W1070 Projeksiyon Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merakla aldığım biricik efsane BENQ projeksiyon chazımı satışa çıkarıyorum.
    İş güç yüzünden kullanmaya fazla fırsat bulamadım. Bende kullanıcak başka birisine gitsin diye elden çıkarma kararı verdim.
    Cihaz temiz kullanılabilir vaziyette kutusuyla ve kutudan çıkan kablolarıyla birlikte tam vaziyettedir.
    Aşağıda fotolarını vereceğim üzere temiz kullanılmıştır. Sadece cinema film izlemek ve Oyun oynamak için kullanılmıştır.
    Ürünü çok araştırmalarım sonunda aldım ve memnun kaldım. Tam F/P ürün. 3D filmleri bile en az cinema kalitesinde yada
    daha iyi izleyebiliyorsunuz. Bu kalitede 3D ozellik ve full RGB renk paleti olan başka makinalara tonla para vermeniz lağzım.
    Sıfırıda 2700 civarıydı son baktığımda.
    Çalışma saati 414 saattedir. GARANTİSİ BİTMİŞTİR. Takas düşünmüyorum.
    Ayrıca İKİ ADET 3D ACTİVE DLP GÖZLÜĞÜDE yanında hediye edeceğim.

FİYAT 2000 TL

Öne çıkan Özellikleri:

Full HD Çözünürlük 1080p ile her görüntünün en ince detaylarını izleyebilir, oyun oynayabilirsiniz.
    HDMI Üzerinden 3D Görüntü alabilirsiniz.
    Üstün Görüntü Performansı 2,000 ansi lümen parlaklığa sahip W1070 ile 200-inç büyüklüğünde dev ekran açılabilir
    Dahili 10W Hoparlör ile etkileyici performans alabilirsiniz.
    Zengin Baglantı Çeşidi ile İki adet HDMI baglantısının yanısıra bir çok alternatif baglantı şekli mevcuttur.
    Lens Shift özelliği sadece pahalı projeksiyonlarda mevcuttur. Ama bu makinadada kullanabilirsiniz.
    Kumandası ışıklı ve kullanışlıdır. Geceleyinde kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Işık Gücü 2.000 ANSI lumen
    Çözünürlük Full HD (1920 x 1080)
    Teknoloji DLP
    Kontrast 10.000:1
    Lens Oranı 1.15-1.5:1
    Fan Sesi (normal/eko) 33dB/30dB
    Hoparlör 10 W
    Lamba Tipi 240 W
    Lamba Ömrü 6.000 saat
    Standart HDMI x 2 RGB in x 1 S-Video x 1 Component Video x 1 Composite Video x 1 Audio in x 1 Audio (L/R) x 1 Audio out x 1 USB (Type Mini B) x 1 RS232 x 1 HDMI x 2 RGB in x 1 S-Video x 1 Component Video x 1 Composite Video x 1 Audio in x 1 Audio (L/R) x 1 Audio out x 1 USB (Type Mini B) x 1 RS232 x 1
    Sinyaller maks.WUXGA (1920x1200) 1080p/1080i/720p/576i/576p/480p/480i NTSC, PAL, SECAMmaks.WUXGA (1920x1200) 1080p/1080i/720p/576i/576p/480p/480i NTSC, PAL, SECAM
    Standart Uzaktan kumanda, VGA (D-sub 15) Kablosu
    Gelişmiş Özellikler Türkçe Menü, 3D(Tak çalıştır) Dahili 10W Speaker, Smart Eco, Eco Blank Mod Easy Setup
    Boyutlar (W × H × D) 312 x 104 x 244 mm
    Ağırlık 2,75 kg

FİYAT 2000 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 6 Ağustos 2017; 9:37:7 >

• Merhaba,

Cihazda toz problemi ve ışık sızması mevcut mudur? Test etmek için, tam karanlıkta, herhangi bir source kablo takılı değil iken, focus ve zoom'u belli bir yere getirince (deneyerek anlamanız lazım, sağ alttaki "HDMI Görüntü Yok" yazısı büyük, beyaz bir ışık demeti haline gelmeli.) düz siyah görüntüde bir çok nokta (toz zerresi gibi) ve görüntünün 4 bir tarafında ışık sızması oluşuyor mu?

Teşekkürler,

Hicks
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.