Şimdi Ara

[Satılık] / [Takaslık] XFX Merc 319 6800 Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [Satılık] / [Takaslık] XFX Merc 319 6800 Sıfır

Merhaba arkadaşlar,

Forumdan 2 gün önce almış olduğum haftalardır beklediğim kart malesef mining sistemime uyumsuz çıktığı için satmak durumundayım.

Kart kutusundan çıkarılıp sisteme takılmış, uyumsuzluğu görüldükten sonra geri çıkarılıp kutusuna koyulmuştur.

Takas olarak 3070 kart olabilir

Satış fiyatı ise: 12500 TL Forum dışı satıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• yakında gelir hiveosada güncelleme çok geç kaldılar .raveosta çalışıyor 6 serisi amdler .hayırlı alışverişler

• geldim41 G kullanıcısına yanıt

Bir kaç güne çıkacakmış, çıkana kadar satılmazsa zaten kullanacağım..

3070 ten performanslı normal şartlarda 81 MH alanlar var..

• 81mh hiç görmedim duymadım 60mh civarı genelde güzel kartlar zaten 6 serisi .bende kart arıyorum fiyatlar aldı başını gitti bakalım daha nereye kadar çıkacak :)

• hiveos support'un bana mail olarak attığı non public alpha sürümü ile sorunsuz kullanıyorum bu kartı 6 tanesini bir arada. Birebir aynı kart. Ancak windowsta 65 mh/s görebilirken linux sistemlerde 63 en fazla. Ayrıca Raveos telegram kanalından son betayı indirip de kullanabilirsiniz rx6800 serisini. Satmakta acele etmişsiniz. :)

• samtual kullanıcısına yanıt

Hocam kendi pc'mde 5800x CPU ile SAM aktif şekilde bile 65 mh/s üzerini göremedim ve denemediğim ayar kalmadı. Linuxta'da oldukça zorladım ve elimde merc319'dan tut referans modellere kadar bir çok rx6800 mevcut. Bahsettiğiniz değerlere yaklaşacak bir metod var ise bilgilendirin lütfen. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

:(

• samtual kullanıcısına yanıt

http://download5.hiveos.farm/test_images//

klasörden girip indir hocam link sağlam denedim şimdi. stable olanı değil diğerini indiriceksin.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

DH nin ref kodu eklemesinden dolayı olmuyormuş...

Teşekkürler deniyorum bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.