Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK XBOX SLIM 4 GB 5 AYLIK 2 orjınal kol 420tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kahraman Elektronıkten alınmıstır. 5 Aylıktır. Kutusu ve Aksesuarları eksızdır. Yanında 15 çerez vardır. Live sorunu yoktur bansızdır kesınlıkle. Çizik ezilme gıbı herhangır bır gorsel sorun kesınlıkle yoktur. Referanslarıma bakarsanız çok titiz oldugumu gorursunuz:D

Kutu içeriği eksiksiz.Kutusunda herhangı bır sorun yoktur(Yırltılma kesılme vs).

+2. Orjınal ve 1 aylık kol(Bimeksten alınma)
    +15 güncel çerez

Takas:PS3 sadece

fiyat 420

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 11 Ekim 2012; 22:09:41 >

• cıhazla lıve hıc gırıldımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: playkaan

cıhazla lıve hıc gırıldımı

evet hocam bansız live sorunu yoktur
  • Hocam pm attim geri donmedin nasil ulasacam size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bugünden beri haber bekliyorum sizden ilan vermişsiniz ama takip etmiyorsunuz pm bile attım numaramı da verdim sizin numarayı bulabilsem hiç bunlara gerek kalmayacaktı. bugün ne güzel alacaktım cihazı size ulaşabilseydim
  • arkadaş bugünde beri ulaşmaya çalışıyorum ayıptır foruma giriyorsun satmayacaksan satmayacağım de bari parası bile hazır senden cevap bekliyorum referanslarında yazdığı gibi değilsin gerçekten ayıp çok ayıp yaptığın foruma girdiğin halde cvp atman yeterli
  • bana da telefonunu verdi. takas için anlaştık. aynı akşam teli açmadı, geri de dönmedi.

başına bişey mi geldi birader?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zırt pırt mesajı yenileyip duruyor ama ilgilenenlere cvp verme gereği bile duymuyor dolandırıcı diyecem ayıp olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.