< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkatk -- 2 Mayıs 2007; 20:21:24 > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Kart Dual DVI , R480 chipli , kendinden 16 pipeline dır. R480 olduğundan rahatlıkla X850 XT Platinum Edition hızlarında kullanılabilir. Kartın üzerinde Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2) takılıdır. 1 yıl daha garantisi vardır ve Kutu içeriği oyunlarına kadar tamdır. Kart Güç girişli çift DVI li ve kırmızı dır. 

(XT modeli seçtim, XT PE'de değil) SM3 desteği hakkında haklısın. İşlemciyi de OC edip size bildiririm sonucu
Kart çok güzel bir karttır 3D Mark 2005 den 7000 puanın üzerine çıkmıştım AMD Athlon 64 3200+ s939 işlemci ile. Kocaelinde bir arkadaş ile takas yapmıştık ta Ankara ya kadar gitmiş kart
Piyasadaki bütün oyunları keyif alarak oynayabilirsiniz... ve fiyatıda gayet uygun.
Yani bendekini ben sıfır aldım, ama resimler hazır çekilmişi olduğundan seninkileri kullandım. İstemezsen kaldırabilirim resimleri. Tekrar teşekkürler
Bilip bilmeden yorum yapıyor insanlar ya ona üzülüyorum en çok