Şimdi Ara

Satılık-Takaslık Sapphire X800 GTO2 R480

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kartı bilenler bilir Kart Dual DVI , R480 chipli , kendinden 16 pipeline dır. R480 olduğundan rahatlıkla X850 XT Platinum Edition hızlarında kullanılabilir. Kartın üzerinde Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2) takılıdır. 1 yıl daha garantisi vardır ve Kutu içeriği oyunlarına kadar tamdır. Kart Güç girişli çift DVI li ve kırmızı dır.

NOT:Resimler kartın orjinal resmi değildir, sadece bilgi amaçlı koyulmuştur. Ciddi alıcılar için fotoğraf yollanır.

Kartın işlemcide oc olmadan skoru

İşlemci OC ile skoru (Bazı arkadaşların iddaa ettiği gibi değişme yaşanmazmış skorda)

Bu değerler ile karşılaştırabilirsiniz.

NOT:Kartın faturası kaybolmuştur. Seri numarası ile takip edilebilir.

Fiyat:180 YTL

Takas için 1950PRO veya 1900 serisi mümkünse Sapphire marka bir kart düşünülmektedir.

MSN:
    firebird2000tr@hotmail.com

Sistem Notu : Gereksiz yorum yapmadığınız için teşekkür ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkatk -- 2 Mayıs 2007; 20:21:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• işlemcideki oc arttırmıyor kartın performansını o kadar, önemli olan kartta oc olması ki bu kart kesinlikle oc li, yani koyduğun screen shot karta oc yaptıktan sonra aldığın bi screenshot dır, yanlış yönlendirme olmasın, ama oc ile ben de p4 641 işlemci ile karta sadece oc yaparak x850xt ile 6800 puan aldım, performansı güzel.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse
    işlemcideki oc arttırmıyor kartın performansını o kadar, önemli olan kartta oc olması ki bu kart kesinlikle oc li, yani koyduğun screen shot karta oc yaptıktan sonra aldığın bi screenshot dır, yanlış yönlendirme olmasın, ama oc ile ben de p4 641 işlemci ile karta sadece oc yaparak x850xt ile 6800 puan aldım, performansı güzel.

adam zaten kendi kartını x800gto2@x850xt pe olarak satıyor. bunu da koca koca belirtmiş.
    zaten alttaki grafikte de x800gto2 yok, x850xt pe var.
    güzel kart.

quote:

işlemciye de oc yapıp puanını burda belirtir misin güzel kardeşim, eğer puan tatmin edici şekilde değişecek olsa idi bence o şekilde bi ss alıp burda sergilerdin gibime geliyor, ve fiyat hakkında yorum yapmam gerekirse x1650xt ler ikinci el 180ytlye satılırken buna 180ytl vermek sm3 desteği bile olmayan bi karta... fiyatı güzel bulmadım. iyi satışlar

sm3 desteği 6200tclerde var da ne oluyor?
    ati klasiği bu, yeni teknolojilere geç geçiyor, ama kesinlikle performanslı kartlar üretiyor. x850xt pe, hala çok kişi için doyurucu bir kart ve bildiğim kadarıyla x16** serisinden daha performanslı.
    Ayrıca puanlamalarda şu ayrıntıya dikkat etmek önemli: bu kart sm3 testine giremiyor, bu yüzden o testte sıfır puan çekiyor.
    örnek olarak 6800ultra normal testlerde x800lerden fazla puan alırken, oyunlarda daha az fps ile oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 27 Nisan 2007; 7:08:18 >

• quote:

işlemcideki oc arttırmıyor kartın performansını o kadar, önemli olan kartta oc olması ki bu kart kesinlikle oc li, yani koyduğun screen shot karta oc yaptıktan sonra aldığın bi screenshot dır, yanlış yönlendirme olmasın, ama oc ile ben de p4 641 işlemci ile karta sadece oc yaparak x850xt ile 6800 puan aldım, performansı güzel.

Kartın OC'lu olmadığını iddaa etmedim zaten, ben C2D 6400'ü default kullanarak almıştımo puanı, OC ile biraz daha zorlar diye düşünüyorum puanı

quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

adam zaten kendi kartını x800gto2@x850xt pe olarak satıyor. bunu da koca koca belirtmiş.
    zaten alttaki grafikte de x800gto2 yok, x850xt pe var.
    güzel kart.

Teşekkürler hocam

• işlemciye de oc yapıp puanını burda belirtir misin güzel kardeşim, eğer puan tatmin edici şekilde değişecek olsa idi bence o şekilde bi ss alıp burda sergilerdin gibime geliyor, ve fiyat hakkında yorum yapmam gerekirse x1650xt ler ikinci el 180ytlye satılırken buna 180ytl vermek sm3 desteği bile olmayan bi karta... fiyatı güzel bulmadım. iyi satışlar

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • quote:

işlemciye de oc yapıp puanını burda belirtir misin güzel kardeşim, eğer puan tatmin edici şekilde değişecek olsa idi bence o şekilde bi ss alıp burda sergilerdin gibime geliyor, ve fiyat hakkında yorum yapmam gerekirse x1650xt ler ikinci el 180ytlye satılırken buna 180ytl vermek sm3 desteği bile olmayan bi karta... fiyatı güzel bulmadım. iyi satışlar

Hocam tartışma yaratmak istiyorsan hiç yeri değil. Ürün benim, forumda cahil insan olmadığına göre kimseyi de kazıklayacak değiliz. Kaldı ki AC 5 ile beraber veriyorum X1650XT ile karşılaştırmalı birkaç teste de bak bakalım arada çok fazla fark var mı? (XT modeli seçtim, XT PE'de değil) SM3 desteği hakkında haklısın. İşlemciyi de OC edip size bildiririm sonucu

KARŞILAŞTIRMALI TESTLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkatk -- 27 Nisan 2007; 10:48:31 >

• Ekran Kartının ilk sahibi benim ilandaki resimide ben çekmiştim. ne günlerdi o günler be Kart çok güzel bir karttır 3D Mark 2005 den 7000 puanın üzerine çıkmıştım AMD Athlon 64 3200+ s939 işlemci ile. Kocaelinde bir arkadaş ile takas yapmıştık ta Ankara ya kadar gitmiş kart Piyasadaki bütün oyunları keyif alarak oynayabilirsiniz... ve fiyatıda gayet uygun.

sharkatk Hayırlı satışlar dilerim.

ALIŞ-VERİŞ Yaptıklarım : benign2004, korgeneralim, opportunity, eci_i, muhammedda, green apple, Rainmaker©, selchuk_, maverick_2006, talhagercek, red a!ert, jacktheripper, R@, scarab, d_darko, mtaylan, Haluk33, scarab, teknoshop, yurt, cagribey, khanks, alitopal , volkaniq , onefootingrave

OLUMSUZ : Qbert (Uzak durun!!! özelden sorarsanız anlatırım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] satılık xfx 6800xt
    2 yıl önce açıldı
    HIS Excalibur 9600xt >>SATILIK<<
    21 yıl önce açıldı
    Takaslık / Satılık Palit 8600GT
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHHarezmi

Ekran Kartının ilk sahibi benim ilandaki resimide ben çekmiştim. ne günlerdi o günler be Kart çok güzel bir karttır 3D Mark 2005 den 7000 puanın üzerine çıkmıştım AMD Athlon 64 3200+ s939 işlemci ile. Kocaelinde bir arkadaş ile takas yapmıştık ta Ankara ya kadar gitmiş kart Piyasadaki bütün oyunları keyif alarak oynayabilirsiniz... ve fiyatıda gayet uygun.

Hocam teşekkür ederim de ben sadece senin resimleri arakladım, altına da not düşmüştüm gerçi kendi resimleri değildir diye Yani bendekini ben sıfır aldım, ama resimler hazır çekilmişi olduğundan seninkileri kullandım. İstemezsen kaldırabilirim resimleri. Tekrar teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: sharkatk

quote:

Ekran Kartının ilk sahibi benim ilandaki resimide ben çekmiştim. ne günlerdi o günler be Kart çok güzel bir karttır 3D Mark 2005 den 7000 puanın üzerine çıkmıştım AMD Athlon 64 3200+ s939 işlemci ile. Kocaelinde bir arkadaş ile takas yapmıştık ta Ankara ya kadar gitmiş kart Piyasadaki bütün oyunları keyif alarak oynayabilirsiniz... ve fiyatıda gayet uygun.

Hocam teşekkür ederim de ben sadece senin resimleri arakladım, altına da not düşmüştüm gerçi kendi resimleri değildir diye Yani bendekini ben sıfır aldım, ama resimler hazır çekilmişi olduğundan seninkileri kullandım. İstemezsen kaldırabilirim resimleri. Tekrar teşekkürler

Kusura bakma arkadaşım resimin altındaki notu görmedim Hayırlı satışlar niye resimleri kaldıracaksın ki kalsın.

ALIŞ-VERİŞ Yaptıklarım : benign2004, korgeneralim, opportunity, eci_i, muhammedda, green apple, Rainmaker©, selchuk_, maverick_2006, talhagercek, red a!ert, jacktheripper, R@, scarab, d_darko, mtaylan, Haluk33, scarab, teknoshop, yurt, cagribey, khanks, alitopal , volkaniq , onefootingrave

OLUMSUZ : Qbert (Uzak durun!!! özelden sorarsanız anlatırım)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sharkatk

quote:

Kusura bakma arkadaşım resimin altındaki notu görmedim Hayırlı satışlar niye resimleri kaldıracaksın ki kalsın.

Sağolun hocam anlayışınız için. Bu arada bazı arkadaşların yorumlarına cevaben işlemciyi oc edip 3dmark yaptım. Harbiden de hiç değişmedi skor Bilip bilmeden yorum yapıyor insanlar ya ona üzülüyorum en çok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.