Şimdi Ara

SATILIK TAKASLIK SAMSUNG GALAXY NOTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazda her cihazda olan göze batmayan ve kullanıma asla engel teşkil etmeyen bir kaç minik çizik vardır.

Çizikler gerçekten dikkatli bakmadıkça gözükmüyor, yani cihaz temiz içiniz rahat olsun.

Zaten ekranda hiçbir şey yok, tertemiz.

Cihazın yanında Orjinal şarj aleti var, rengi siyah.

İsteyene ürünün fotoğraflarını da atarım

Telefon eski telefonumun imeisine kayıtlıdır ve eski telefonda çoktan atıldı yani asla kapanma gibi bi durum yok.

Versiyonu 4.0.4.

2 aydan daha az kullanıldı, çok büyük geldiği için alışamadım.

Takas S2, S3, İPhone 4 ile olur. Bu ayarda diğer telefonlar da olabilir.

Fiyat 950 TL. Pazarlık abartmamak şartıyla vardır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 6 Eylül 2012; 4:17:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam eski telefonun ne marka modeldeydi.

müşteri hizmetlerini aradığımızda telefonun imeisine bakıp o şekilde operatör ayarlarını yaptıkları zaman sizin telefonunuz galaxy note değildir o ayarları gönderemeyiz diye sorun çıkartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TümAmiraL

hocam eski telefonun ne marka modeldeydi.

müşteri hizmetlerini aradığımızda telefonun imeisine bakıp o şekilde operatör ayarlarını yaptıkları zaman sizin telefonunuz galaxy note değildir o ayarları gönderemeyiz diye sorun çıkartıyorlar.

Benim kullandığım note'da panasonic gd90 imeisi vardı 1 kere bile ayar sorunu yaşamadım, orjinal rom da kullandım custom rom da. Herzaman ayarlar otomatik olarak gelmiş oluyordu, ben hiç dokunmuyordum bile,şimdi anneme verdim telefonu ve o kullanıyor criskelo rom'lu şekilde, ayar sorunu yok.
    Şimdi 1 tane daha alıyorum forumdaki bir arkadaştan, o da imei atılmış durumda.

sizde sorun çıkıyorsa Siz *#06# yapıp imeisini söylemekle uğraşmayın,çünkü yollanıcak ayar mesajı her telefonun algılama şekline göre değişebiliyor ki sizin imei'niz aslında o telefona ait değil.. bunun yerine note için(aslında herhangi internete girebilen telefonların geneli için) ayarları internetten araştırıp 1 kereye mahsus elle girin, sıkıntınız kalmaz.
    ama ben de buna gerek bile kalmadı hiç. Yüklenilen orjinal/custom romların içinde genel olarak bir çok operatörün ayarları otomatik olatak oluyor ve kendni ayarlıyor zaten.

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktama -- 6 Eylül 2012; 11:28:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TümAmiraL

hocam eski telefonun ne marka modeldeydi.

Hocam telefon eski arçelik bi telefondu. Ancak ben de şu ana dek operatör ayarlarında hiçbir sorun yaşamadım. Ayarları elle falan yapabiliyomuşuz o da 2 dakikalık iş ama ona bile gerek kalmıyor zaten.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SORUNSUZ ÇİZİKSİZ ÇOK TEMİZ GALAXY S2 HD LTE ILE TAKAS DUSUNUR MUSUNUZ ? 1.5 GHZ DUAL CORE ISLEMCI 1GB RAM 4.65'' EKRAN 720X1280 HD EKRAN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.