BİLİYOSUNUZ Bİ MAKİNE ÜLKEYE İLK GELDİĞİ ZAMAN FAHİŞ FİYAT İLE SATILIYO. YANİ ŞİMDİ BU FİYATA ALIRSANIZ GELDİĞİ ZAMAN SATMAK İSTESENİZ DAHİ YANİ 5-6 AY SONRA ZARAR ETMEZSİNİZ ÇÜNKÜ ANCAK O ZAMAN ŞU ANDA ÖDEYECEĞİNİZ FİYAT OLAN 1200 DOLAR SEVİYELERİNE ANCA DÜŞER.
ARKADASLAR YOK BOYLE BI PERFORMANS CANAVARI BIRADER AMERIKADAN GETIRIYOR. 26 HAZIRANDA TURKIYE DE OLACAK. AMA BEN KULLANMAK ISTEMEDIGIM VE BANA FAZLA GELECEGI ICIN ( CUNKU OYUN FALAN OYNAMIYORUM. ) BUNU SATIP DAHA DUSUK BI SEY ALMAK ISTIYORUM. BEN GENELDE OFIS UYGULAMALARI VE INTERNET ICIN BI SEY ALICAM.
NAKIT YADA TAKAS OLARAK 1200$
TAKAS OLARAK EN AZINDAN YARISI NAKIT KALANI PII-III-CELERON BI LAPTOP SEKLINDE DUSUNUYORUM. EKRAN KARTI + LAPTOP + NAKIT SEKLINDE DE OLABILIR AMA NAKIT EN AZ 500-600 DOLAR OLMALI.
ISTANBUL ICI ELDEN TESLIM DUSUNUYORUM. KARGO ILE UGRASAMAM.
Hewlett Packard DV5000i
Intel Centrino 1.73Ghz islemci 80 GB 5400 RPM Serial ATA Hard Drive 256MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7400 pci-ex 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) 1.0GB DDR2 SDRAM (2x512MB) DVD/CD-RW Combo Drive Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network w/Bluetooth High-speed 56KB data/fax modem 10/100 Base-T Fast Ethernet interface Genuine Windows XP Professional Backup CD Microsoft(R) Works/Money Norton Internet Security ARKADASLAR YAZILIMLARA DA DIKKATINIZI CEKMEK ISTERIM. NORTON VAR SANIRIM 1 SENE YADA 15 AY FUL BEDAVA. BI DE WORKS/MONEY VAR TABI IS ICIN KULLANACAKLAR ICIN IDEAL. SADECE BU YAZILIMLAR 200 USD CIVARI
Hewlett Packard DV5000
Operating System Genuine Windows XP Professional
Processor Intel Centrino 1.73Ghz processor up to 667 MHz system bus arkadaşlar mobil centrino işlemciler core duo lardan daha iyi performans veriyor incelemesi forumda var bildiğiniz gibi mobil işlemciler coreduolardan daha az ısınır daha az enerji tüketir ve daha sessizdir. http://donanimhaber.com/ http://forum.donanimhaber.com/m_7380934/tm.htm
Display 15.4" WXGA Widescreen (1280x800)
Graphics Card 256MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7400 pci-ex
Memory 1.0GB DDR2 SDRAM (2x512MB) up to 667 MHz system bus
Hard Drive 80 GB 5400 RPM SATA Hard Drive
Primary CD/DVD Drive DVD/CD-RW Combo Drive
Premium CD/DVD Burner Software Sonic DigitalMedia Deluxe-Burn/Copy, Label CD/DVDs
OS and Recovery Media Genuine Windows XP Professional Backup CD
Included features System Up to 667 MHz system bus
Memory Total memory slots: two DIMM Maximum memory expansion: 2GB
Expansion slot 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34) 1 Type I/II 32-bit card bus (also support 16-bit)
Communications High-speed 56KB data/fax modem 10/100 Base-T Fast Ethernet interface
Warranty One-year limited
Software HP PhotoSmart Premier RealRhapsody AOL Music Muvee AutoProducer DVD Edition with Burning 4.5 Adobe Acrobat Reader6.x Microsoft Works 8.0 Microsoft Money 2006 Microsoft Windows Meida Player 10 HP Games Powered by Wild Tangent Intuit Quicken New User Edition 2006 Sonic Digital Media Plus 7.0 • RecordNow 8.0 • Express Label 1.0 • My DVD 6.1 HP QuickPlay 2.0
Weight 6.5 lb.
Dimensions 10.4"(L) x 14.1"(W) x 1.38"(min) /1.77"(max) (H)
Number of slots/ports 6-in-1 digital media reader 1 ExpressCard/54 Slot (also supports ExpressCard/34) 1 Type I/II 32-bit card bus (also support 16-bit) Three USB 2.0 ports VGA monitor port RJ-11 RJ-45 TV-Out (S-video) Expansion Port 2 Microphone port Headphone port IEEE-1394 (4-pin) port 1 Consumer IR (remote receiver) Security lock
Speakers Altec Lansing
Battery run time Standard battery (6 cell): up to 2:53 hrs1
ARKADAŞLAR. RESİMLER ÖRNEKTİR. YABANCI SİTELERDEN ALINMIŞTIR. ÜRÜN AMBALAJINDADIR. AMA GÜMRÜKTE PROBLEM OLMAMASI İÇİN KUTUSUZ GELEBİLİR.