Şimdi Ara

SATILIK T8300 NOTEBOOK İŞLEMCİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Elimde uzun süredir boşta duran işlemciyi satıyorum.

intel'in dizüstü sistemler için geliştirdiği 2 çekirdekli işlemci ailesinin bir üyesidir . 2.4 Ghz işlemci hızı , 800 MHz FSB hızı ve 3 MB'lık cache'si vardır .
    Bu işlemci intel'in 45 nanometre üretim teknolojisi ile üretilmiş olup teknik detaylar için :

işlemci Adı: Intel® Core 2 Duo T8300 işlemci
    işlemci Hızı: 2.4 GHz
    Veri Yolu: 800 MHz
    Çekirdek Sayısı: 2
    Soket Tipi: LGA775
    L2 Ön Bellek: 3 MB
    Mimari: 64/32bit
    Tasarım: 45nm
    işlemci Tipi: Dizüstü

Desteklediği Teknolojiler :
    Intel Virtualization Technology
    Enhanced Intel SpeedStep Technology
    Intel 64
    Execute Disable Bit

Not : Bu bilgilerhttp://www.intel.com/prod...number/chart/core2duo.htm adresinden alınmıştır .

satış fiyatım: tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoylesgezgin -- 6 Haziran 2010; 16:25:24 >

• AÇIKLAMALAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ WİN7 DE 5.9 PUAN ALMAKTADIR

T7000 SERİLERİNE GÖRE L2 Sİ DAHA DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN DAHA PERFORMANSLIDIR, AYRICA KESİNLİKLE DAHA AZ ISINMAKTADIR
  • iyi aksamlar

bende t2500 işlemcili laptop var sony sz28gp buna takılabilir mi bu işlemci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroshut

iyi aksamlar

kardeş makinanızın daha detaylı modelini verebilirseniz yardımcı oluruz.
  • pm attım
  • Notebook işlemcileri takip etmeyi artık tamamen pazarlama işine dönüp birbirinin aynı %5 fark eden cpu'lar piyasayı doldurunca bırakmıştım(:

soru: t75OO işlemciye göre gözle görülür amanın dedirtir bir farkı varmıdır bu meretin yoksa yine aynı terane mi yapay testler falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 6 Mayıs 2010; 9:17:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbasturk

pm attım

kardeş pm bana ulaşmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Notebook işlemcileri takip etmeyi artık tamamen pazarlama işine dönüp birbirinin aynı %5 fark eden cpu'lar piyasayı doldurunca bırakmıştım(:

soru: t75OO işlemciye göre gözle görülür amanın dedirtir bir farkı varmıdır bu meretin yoksa yine aynı terane mi yapay testler falan?

sorunuza burda cevap verilmiştir,başka bir arkadaşımız tarafından.

Tarih 3 Mayıs 2010; 21:34:57
    iyi aksamlar

bimekan Tarih 30 Nisan 2010; 11:13:21
    AÇIKLAMALAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ WİN7 DE 5.9 PUAN ALMAKTADIR

T7000 SERİLERİNE GÖRE L2 Sİ DAHA DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN DAHA PERFORMANSLIDIR, AYRICA KESİNLİKLE DAHA AZ ISINMAKTADIR

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Notebook işlemcileri takip etmeyi artık tamamen pazarlama işine dönüp birbirinin aynı %5 fark eden cpu'lar piyasayı doldurunca bırakmıştım(:

t7500 65nm t8300 45nm anakartın 965 çipsetliyse bu işlemci sana uymaz diye biliyorum
  • PM
  • yazdıklarımı sildirsende millet senin ne mal olduğunu öğrenecek kamil taki bana borcun olan 250 lirayı verene kadar
    bundan uzak durun arkadaşlar.sorunsuz alışveriş yapanlar olmuştur ama soruna bulaştınızmı adamı deli eder.değmez yani bunula alışveriş yapmaya.
    bana olan borcunu inkar eden adamdan ne fayda gelir.birde inkar ediyor bende hakkımı helal etmeyip beddua ediyorum bakalım nereye kadar bununla yaşayacak
  • yazık ya insanların tenezzül ettiği şeylere bakın 250 lira topu topu ve adam beddua ediyorum diyor ve borçlu olan şahıs umursamıyor.seninle alışveriş yapılmaz dostum
  • dikkat edin bu vatandaşa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.