Şimdi Ara

SATILIK GIGABYTE X58A UD7 ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Gigabyte x58 UD7 Anakart
    Anakart 20/02/2010 vatan faturalıdır. Kutusu ve aksesuarlar tamdır.
    Kart nakit ihtiyacından dolayı satılıktır.
    lütfen takas icin pm atmayınız cevap verilmeyecektir.

Linkler :http://www.gigabyte.com.tr/news/326.html

http://www.netsiparis.com/detay/23631125007/GIGABYTE-GA-X58A-UD7-DDR3-2200-S-GL-SATA-1366

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-x58a-ud7-x58a-ud7-intel-x58-ddr3-2200mhz-e-sata-&-firewire-anakart/productdetails.aspx?I_ID=41882

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=bd54441&categoryId=152

satış fiyatım: kargo benden tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargoylesgezgin -- 20 Aralık 2010; 8:52:18 >

• gargoylesgezgin kamil kılıç dolandırıcı

http://forum.donanimhaber.com/m_39837761/tm.htm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39837761/mpage_3/tm.htm

yani hakikaten pes diyorum hala gelip burda mal satabilecek yüze sahipsin. burda yazanların onda biri yazılsa hakkımda değil konu açmak internete girmeye utanırım
  • ................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro35 -- 17 Haziran 2010; 22:39:13 >
  • ne kadar yüzsüz bir şey yahu
  • arkadaşmız borcunu ödemek için çaba peşinde satıp borcunu kapatıcak ne biliyorsunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro35 -- 17 Haziran 2010; 22:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

arkadaşmız borcunu ödemek için çaba peşinde satıp borcunu kapatıcak ne biliyorsunuz...

Bu saatten sonra o işi ancak arkadaşları vasıtasıyla yapması gerekir... Ayrıca dükkanına bakınca aynı ürünü 3-4 kez sattığı görülüyor...
  • Arkadaşlar kamil hocanın dolandırıcı olmadığına tüm kalbimle inanıyorum. Eğer sorun yaşarım diyen olursa gidip elden teslim alsın ürünü.
  • önce anakartı gönderirsen 500 tl hemen bende hesabına gönderirim.

sende borcun var ise yatırsın.
  • BU ADAM DÜZENBAZ SAHTEKAR VE HAYSİYETSİZ:UTANMADAN HALA SATIŞ YAPIYOR:

1 kez olsun cevap yazmadı 250 lira olan borcu için.(5 ay geçti bana ödeme yapmadı) ALLAH c.c. hem bu dünyada hemde ahirette bunu yanına koymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msamy -- 16 Haziran 2010; 16:40:53 >
  • yau siz ne biçim bir insansınız.adam bişeler satıp paraya çevirip borcunu kapatmaya çalışıyor ama siz adamın ilanına çomak sokuyorsunuz.tmm kamil kılıç dolandırdı,ama hatasını anlamış olacakki bişeler yapmaya çalışıyor.lütfen arkadaşlar çomak sokmayalım bırakın satsın inş hatasını telafi edecek kamil abi..
  • Burdan yorum yapan tüm arkadaşlara sesleniyorum,bilmediginiz bir olay icin yorum yapmak o insanın vebalini ve sorumlugunu almak demektir.
    Siz olayları başka acılardan degerlendiriyorsunuz.80den fazla referansım ve sitede tanıdıgım bircok arkadaşım var şahsen görüştügüm.
    Onlarada borcum var alacagımda var ama biz kimse icin bagırıp cagırmıyoruz.Bize dolandırıcı diyen arkadaşlar kusra bakmasın ama onlarda samimi
    oldugumuz ve görüştügümüz arkadaşlardı ödemeyi 3 gün gecirdik diye bize dolandırıcı deme lutfunda bulundular
    hani bizim arkadaşlarımız ya onlar bu yüzden.
    Benim sitede 2 arkadaşa borcum var ama inkar etmiyorum vede kacmıyorum,ödemek icin caba sarfediyorum.icinde bulundugum sıkıntıdan
    cep tel faturasını bile ödemekte zorlanıyorum.fazla bir borcum kalmadı850tl kadar ve bunuda en kısa zamanda kapatacagım.
    Eger dolandırıcı olsam burda ne işim var.Ben kendimden eminim vede herhangi bir vicdanımı rahatsız edecek davranışım olmadı.
    Ama Artık sıkıntılarımı gidermekten cok insanlara laf anlatmaktan yoruldum,bundan sonra yorum yazanların yorumlarını şikayet edip sildirecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gargoylesgezgin

Burdan yorum yapan tüm arkadaşlara sesleniyorum,bilmediginiz bir olay icin yorum yapmak o insanın vebalini ve sorumlugunu almak demektir.
    Siz olayları başka acılardan degerlendiriyorsunuz.80den fazla referansım ve sitede tanıdıgım bircok arkadaşım var şahsen görüştügüm.
    Onlarada borcum var alacagımda var ama biz kimse icin bagırıp cagırmıyoruz.Bize dolandırıcı diyen arkadaşlar kusra bakmasın ama onlarda samimi
    oldugumuz ve görüştügümüz arkadaşlardı ödemeyi 3 gün gecirdik diye bize dolandırıcı deme lutfunda bulundular
    hani bizim arkadaşlarımız ya onlar bu yüzden.
    Benim sitede 2 arkadaşa borcum var ama inkar etmiyorum vede kacmıyorum,ödemek icin caba sarfediyorum.icinde bulundugum sıkıntıdan
    cep tel faturasını bile ödemekte zorlanıyorum.fazla bir borcum kalmadı850tl kadar ve bunuda en kısa zamanda kapatacagım.
    Eger dolandırıcı olsam burda ne işim var.Ben kendimden eminim vede herhangi bir vicdanımı rahatsız edecek davranışım olmadı.
    Ama Artık sıkıntılarımı gidermekten cok insanlara laf anlatmaktan yoruldum,bundan sonra yorum yazanların yorumlarını şikayet edip sildirecegim.

arkandayım hocam içentenliğimle inanıyorum kartı satıp bir kısmını ödeyeceksin ama hakkında acılan davayı acil geri alsınlar vall üzüldüm durumuna...benim toplam 1700 borcum war sağa sola hep arkadaşların pc parcalarını kullanıyorum halimiz ne olacak bakalım..

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinonline -- 22 Haziran 2010; 11:57:07 >
  • Kamil Kardeş Hayırlı satışlar. Bi insanın eli biraz sıkışmasın hemen dolandırıcı damgası vurmuşlar bilen bilmeyen. Seni tanısalar kesinlikle böyle konuşmazlardı.

Arkadaşlar eleştiri yapıyorsun ama forumda gördüğünüz konu dahilinde konuşuyorsunuz. Biraz empati kurmayı deneyin.

Anakart güzel fiyat güzel umarım satılır.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinonline -- 22 Haziran 2010; 11:57:47 >
  • 500 vereyim dedim ses cıkmadı 617 tl sıfır aldım 2 kat word puan pesin fiyatına 6 taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 21 Haziran 2010; 20:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinonline

quote:

Orijinalden alıntı: Siyama_Ronin

yau siz ne biçim bir insansınız.adam bişeler satıp paraya çevirip borcunu kapatmaya çalışıyor ama siz adamın ilanına çomak sokuyorsunuz.tmm kamil kılıç dolandırdı,ama hatasını anlamış olacakki bişeler yapmaya çalışıyor.lütfen arkadaşlar çomak sokmayalım bırakın satsın inş hatasını telafi edecek kamil abi..

6 ayda sattıgı ürünlere bak bugune kadar ödememiş bu ürünlemi odeyecek borcunu az mantıklı savunma yap bari yapıyosun komik duruma düşme sonra :)

madem cok sevıyosunuz bu sahsı guvenıyosunuz borçlarını odemesıne yardımcı olun.... hey ALLAH ım ne ınsanlar var yer yuzunde..

Bana diyeceğine önce sen kendine bak.Tanımadımız kişi şahış hakkında yorum yapmayız,ayrıca kamil abiyide savunmuyoruz,yaptınıda onaylamıyoruz.sadece adamın maduriyetine az katkı olsun diye rahat bırakın diyoruz.borcu olan anlar böyle durumları senin gibi sağ sola olur olmaz sataşanlar anlamaz.Önce adamın içinde bulunduğu durumu anla,sonra yorumunu yap ve en son olarakta bana sataş.insanın birkere ayağı kaydımı daha toparlaması zordur,değil 6 ay 60 sene süren var,sen yaşamadın bilemesin.kamil abi bu iş için belirli bir bütçe ayırmış insan ve ayağı kaymış,ev geçindiren ve işçi olarak çalışan bir arkadaş.al sat işlerini keyfi değil bütçeme katkı olsun diye yapanlardan,senin gibi günlük yaşamıyor yada benim gibi.önce dolandırılan yusuf kardeşimizle bir görüş olayı tam olarak anla ondan sonra gel 6 ay yorumunu yap.öyle senin dediğin gibi işler yürümüyor.
    Kamil abi hatalı,yerden göğe kadarda haksız ama bu hatasını telefiye çalışıyor.ne yani bir tekmede bizmi atalım.bize taş atana bizdemi taş atalım.senin gibiler olduğu sürece taş değil beton az gelir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.