Şimdi Ara

SATILIK SUPPLEMENTLER- Weider Amino Power Liquid 1000 ml- JACK3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkiye'de bulunmayan JACK 3D ve DYMATIZE GABA . ikiside muhtesem bir urundur. Kendimde bu urunleri kullaniyorum ve jack 3D nin anteremana etkisi anlatmakla olmaz kullanmaniz gerekli,akil almaz bir enerji veriyor antremaniniz hic bitmesin istiyorsunuz, su an icin piyasadaki en iyi urun diyebilirim Pre-Workout olarak.

GABA nin da etkisi bildiginiz gibi insanin büyüme hormonu (HGH) üretimini uyarmasinda etkilidir yani GROWTH Hormonu ve vücut gelistirmede olmazsa olmaz Eğer ilgilendiğiniz başka ürünler var ise! yazarsanız temin etmeye çalışırım.

Weider Amino Power Liquid 1000 ml: WEIDER Amino Power Liquid balık proteinlerinden elde edilen 18 temel amino asidi 7100 mg/porsiyon oranında içerir. Hayvansal kaynaklardan üretilen, biyolojik değeri sıfır olan ve vücut tarafından kullanılamayan Hidroksiprolin amino asidi ile kollagen proteini içermeyen WEIDER Amino Power Liquid özel formülünde yer alan 1248/100 ml Taurine sayesinde yağsız kas kütlesi gelişimini destekler. - See more at:http://www.weiderturk.com/amino-asitler/weider-amino-power-liquid-1000-ml.html#sthash.4h8F2hgM.dpuf

Weider Amino Power Liquid: Sipariş için son 3 gün.

SATILIK SUPPLEMENTLER- Weider Amino Power Liquid 1000 ml- JACK3D SATILIK SUPPLEMENTLER- Weider Amino Power Liquid 1000 ml- JACK3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meto_88 -- 26 Kasım 2014; 18:08:02 >

• weider bcaa aynı ürün protein7 de kampanyada sıfırı 132 lira duyurulur
  • O zaman kaçırmayın derim. Weiderın kendi sitesinde bile 180 - 190 tl
  • girin protein7 sitesinden alın kaçırmayın aynen
  • Jelatinde niye sıkıntı çıkıyo ki ?

Yanında getirdiğin supplemente bir şey demiyolar ki ? Sadece türkiyede yaşayıpda dışardan sipariş edersen sorun çıkıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Jelatinde niye sıkıntı çıkıyo ki ?

Yanında getirdiğin supplemente bir şey demiyolar ki ? Sadece türkiyede yaşayıpda dışardan sipariş edersen sorun çıkıyo.

Normalde yasak, sorun çıkabiliyor paket açık olduğunda kendinin kullandığı bir ürün gibi görüyorlar. Normalde de zaten kendim için almıuştım, fakat tekrardan supplement sipariş edeceğim tamemen kendi masrafımı düşürmek adına bir kaçını satıyorum. İsteğiniz ürünler varsa getirtmeye çalışırım.
  • güncel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meto_88 -- 23 Kasım 2014; 20:42:45 >
  • Güncell...
  • Weider Amino Power Liquid siparişi için son 2 gün!
  • Gaba ve 3d icin pm alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weider Amino Power Liquid siparişi için son gün! 130 TL
  • GABA tükendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.