Daha fazla resimde koyacağım. Araç 2008 model 2009 kasadır yani yeni kasa. Limited yani en full halidir. 47000 Km' dedir. Temiz bir araçtır. Cadde Subaru ' dan alınmıştır. Ben 2. sahibiyim. Lovato LPG sistemi vardır araçta. (ben taktırdım , Ümraniye Candan Mühendislikte) Bir depo 80 TL civarına dolmakta +-220 KM yapmaktadır. Sol arka kapı değişmiştir. Dikkatsiz bir sürücünün çok düşük hızla çarpmasına rağmen servis onarmak yerine değişmeyi tercih etmiştir. Yetkili servis bu arada. Belgeleri ve Resimleri durmaktadır. (1. ve 2. resim) Onun dışında boya değişin v.s. yoktur. Özelliklerini zaten sitelerden bakmışsınızdır. Elektrikli şöför koltuğu ön arka derinlik v.s. Isıtmalı ön koltuklar. Sunroof. Elektronik yan aynalar. Full deri döşeme direksiyon dahil. Xenon farklar ön far yıkama. Merkezi kilit , çocuk kilidi. Arka koltuklar arasında mini masa 6lı cd çalar (mp3) , Aux girişi (telefonlarınızı arabaya bağlayıp içinden müzik dinlemenizi sağlayan giriş. İstanbul / Ümraniye' de oturuyorum. "En son ne olur" diye yalan yere arayıp sormayın. Ciddi alıcılar buyursun gelsin. Aracın başında tanışalım sohbet edelim pazarlığımızı yapalım.
Aracı istediğiniz ustaya yada subaru yetkili servisine gösterebilirsiniz. Plakamda açık tramer sorgusu felan bakabilirsiniz.