Şimdi Ara

SATILIK - SONY PLAYSTATİON 3 OYUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KARARIMI DEĞİŞTİRDİĞİMDEN DOLAYI PS3 SATIŞIMI İPTAL EDİYORUM...

SATSAYDIM PİŞMAN OLACAKTIM !

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 15 Şubat 2012; 14:36:51 >

• Hayırlı satışlar dilerim, ben de 120 GB kullanıyorum ve bana yetiyor açıkçası .Sizin gibi 50'den fazla oyuna sahip değilim ancak çok kaliteli oyunlarım var, psn'den de çok fazla indirme yapmadığım için işimi çok iyi görmekte .
  • İyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 24 Ocak 2012; 21:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

Hayırlı satışlar dilerim, ben de 120 GB kullanıyorum ve bana yetiyor açıkçası .Sizin gibi 50'den fazla oyuna sahip değilim ancak çok kaliteli oyunlarım var, psn'den de çok fazla indirme yapmadığım için işimi çok iyi görmekte .

Beni bu oyunların ön yüklemesi mahvetti..Örn : Güncel bir oyun oynuyorum diyelim , başka bir oyuna geçeceğim kesinlikle bir tane oyun datası silip devam ediyorum buda olmuyır böyle

Satıp güzel bir 320 çekeceğim altıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

Hayırlı satışlar dilerim, ben de 120 GB kullanıyorum ve bana yetiyor açıkçası .Sizin gibi 50'den fazla oyuna sahip değilim ancak çok kaliteli oyunlarım var, psn'den de çok fazla indirme yapmadığım için işimi çok iyi görmekte .

Beni bu oyunların ön yüklemesi mahvetti..Örn : Güncel bir oyun oynuyorum diyelim , başka bir oyuna geçeceğim kesinlikle bir tane oyun datası silip devam ediyorum buda olmuyır böyle

Satıp güzel bir 320 çekeceğim altıma

Anlıyorum sizi.Doğru da düşünüyorsunuz, almanız gerekir.
    Ve şu sıralar 320 gb'lar ucuzladı.

• hd yetmiyorsa ek hd al daha iyi olmaz mı?
  • Psn hesabiniza talibim lutfen pm den bana fiyat veriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

Psn hesabiniza talibim lutfen pm den bana fiyat veriniz

Ana hesap satılık değildir ama

FIFA12 HESABI
    BATTLEFIELD 3 HESABI & KARKAND EK PAKETİ
    ASSASİN'S CREED BROTHERHOOD

Hesapları satılık olabilir...Pm atarsanız daha hızlı cevap veririm
  • ps3 var arkadaşta
    versiyon 3.00 üstünde olanlar kesinlikle orjinal oyun alması gerekiyormuş kırdırma falan olmuyormuş cihaz çöplük olurmuş bu yüzden orjinal oyun aldı 140 tl 1 oyuna vermişti
  • Yeni hdd takmak en mantıklısı. Bence satmaya hiç gerek yok. Al bitane 500 gb harddisk tak bak keyfine. İnternnette videosu var takma işlemi için. Dünyanın en basit olayı.
  • Merhaba bende fortune hunters hesabiniza talip olabilirim bana cevap vermiyorsunuz bende buradan yazayim dedim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.