Şimdi Ara

SATILIK SONY MDR-V55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklık 08.02.2013'de Hepsiburada'dan alınmıştır. Garantisi devam etmektedir. Kutusu, faturası falan eksiksizdir.

Ürünün hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Beyaz olduğu için kablosu falan kirlenmişti, temizledim, şu an kozmetik olarak sıfırdan hiçbir farkı yok.

Son 4 aydır kutusunda duruyor, hiç kullanılmadı.

Fiyat: 120 TL

Fotoğraflar:
     SATILIK SONY MDR-V55 SATILIK SONY MDR-V55
     SATILIK SONY MDR-V55 SATILIK SONY MDR-V55
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

aytac001: Psp alındıenmert: Psp satıldıScAnMaN: Pentel Smash, Uni Kuru Toga, Rotring 500 alındıwelowis: Tombow Olno, Pentel Ain 2B alındıhakanfindik3000: Foto mak. çantası ve 4 gb sd kart alındıekarakurt: GM Discovery flip cover satıldıhakanbaran: HD3650, LG DVD RW, 1GB Ram, Samsung 80GB HDD satıldıdieofsatan: Everest PSU satıldıSiyah Nur: Pentel Ain Stein 2B satıldısoad_sefa: Sony MDR-V55 satıldıahmetsalih37: Pentel Ain Stein 0.7mm 2B satıldıondersens: Shotgun Condenser Mikrofon satıldı

• yanlış anlamazsanız bu ürünü satma nedeniniz nedir ayrıca 4 aydır kullanılmıyor denmiş memnun değilmiydiniz ses kalitesinden bende bu üründen alıcaktım araştırma bilgi toplama açısından soruyorum

Orijinalden alıntı: hardboy35

yanlış anlamazsanız bu ürünü satma nedeniniz nedir ayrıca 4 aydır kullanılmıyor denmiş memnun değilmiydiniz ses kalitesinden bende bu üründen alıcaktım araştırma bilgi toplama açısından soruyorum

Yeni kulaklık aldığım için 4 aydır kullanılmadı. Kulaklığı da bu yüzden satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 30 Ocak 2014; 19:51:35 >

aytac001: Psp alındıenmert: Psp satıldıScAnMaN: Pentel Smash, Uni Kuru Toga, Rotring 500 alındıwelowis: Tombow Olno, Pentel Ain 2B alındıhakanfindik3000: Foto mak. çantası ve 4 gb sd kart alındıekarakurt: GM Discovery flip cover satıldıhakanbaran: HD3650, LG DVD RW, 1GB Ram, Samsung 80GB HDD satıldıdieofsatan: Everest PSU satıldıSiyah Nur: Pentel Ain Stein 2B satıldısoad_sefa: Sony MDR-V55 satıldıahmetsalih37: Pentel Ain Stein 0.7mm 2B satıldıondersens: Shotgun Condenser Mikrofon satıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardboy35

yanlış anlamazsanız bu ürünü satma nedeniniz nedir ayrıca 4 aydır kullanılmıyor denmiş memnun değilmiydiniz ses kalitesinden bende bu üründen alıcaktım araştırma bilgi toplama açısından soruyorum

1 yıl kadar kullandım çok iyi kulaklıktır. Parasının hakkını veriyor.
  • İstanbuldamısınız deneme şansı var mı ?

edit: pardon profilinizde ankara yazıyormuş denemeden almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayaktan -- 3 Mart 2014; 19:37:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY MDR-EX110LPR İNCELEME..!
    11 yıl önce açıldı
    SONY MDR-E805 KULAKLIĞIM BOZULDU.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.