Şimdi Ara

SATILIK Sony Ericsson HAZEL Kutulu|Temiz|Sorunsuz| 200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yıldır aktif olarak kullanılan bir telefondur artık ihtiyaç kalmadığından satılıktır, Faturası kayıp olduğundan garantisinin devam edip etmediği hakkında bir fikrim yok..
    Özelliklerini uzun uzun yazmayacağım almak isteyen zaten bilir diye düşünüyorum ama şu linktende bakabilirsiniz özelliklerine;

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_hazel-3058.php

Alındığı günden beri çekmeli Deri kılıfıyla kullanılmıştır kozmetik olarak herhangi bir problemi bulunmuyor
    Yazılımsal ve donanımsal olarakta bir sorunu yoktur
    Kızak mekanizmasının kondisyonu da yerindedir herhangi bir gevşeklik ve sallanma sözkonusu değildir.
    Kutusu mevcut fakat faturası kayıptır şarj aleti,2gb hafıza kartı,çekmeli deri kılıfı ve normalde kutu içeriğinde bulunmayan usb kablosuyla birlikte gönderilecektir

Fiyat olarak 200TL istiyorum.

Takas kesinlikle düşünmüyorum.

Satış Sadece İstanbul içi elden teslim şeklinde olur istanbul dışına kesinlikle düşünmüyorum

Son olarak Pazarlığa açıktır

İyi forumlar...

Edit:Fiyat revize edildi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 9 Nisan 2013; 17:08:31 >

• Fiyat revize edildi satış güncel

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Fiyata bir kez daha revize geldi satış hala güncel

numaranı pm atar mısın ?

Orijinalden alıntı: testereman

quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Fiyata bir kez daha revize geldi satış hala güncel

numaranı pm atar mısın ?

Pm atıldı
    We(kulaklık sattım), bulutcuk(n11 kupon sattım), ex_mod(steam hesabı sattım), DjiNN(harddisk aparatı sattım), erincsen(kindle pw2 sattım), Katates Pızartması(kitap sattım), raeindown(sennheiser cx200 sattım), raeindown(sansa clip+) sattım, timsahhh(huawei g301 sattım), katür (hohner special 20 sattım), formula2000(nokia 6300 sattım), abarisa(hp netbook aldım), Sayeh-eh Khodah(asus tablet sattım/kindle aldım), pudinkk(3ds oyun sattım), Boshful(ps3 oyun sattım), gergozen(gameboy oyunları sattım), cahitdikici(psvita sattım), soniczeki(ps3 oyunu ile ds oyunu takas ettik), jporta(sennheiser kulaklık sattım), emretig(3ds oyunu sattım), dxsar(dslite sattım), inciwetrust35(ipod shuffle sattım), toggy06(3ds oyunu sattım), laider(kindle sattım), querman(kindle aldım), xenox(galaxy gio sattım), darkest earth(galaxy gio aldım), sél@h@ttin(casio protrek prg240 sattım), ugomistral88(laptop çantası aldım), Sánchez(ipod touch sattım ko hesap aldım), Ambarad(dslite sattım), Gökhan Mmc(wow acc. sattım), hasan_apple_5461(psp sattım ipod touch aldım), olecc(dslite + supercard sattım), neo_70(psp sattım)
  • Telefon elinizde mi hâlâ

Merhabalar,

Telefon hala elimde evet kutusunda duruyor..

en dip fiyat ne olur? pm atamadım burdan yazıyorum.

pm ile cevap alabilirim..
    (baltazar1903 - nokıa c3 alındı) , (feckless - nokıa c3 alındı) , (awesome - nokıa c3 alındı) , (selbal - samsung chat 335 alındı ) , (emrahyeğin - xperıa mini alındı ) , ( hanra - w995 alındı ) , ( d.k - xperıa mini satıldı ) , ( flexnacht - w880 alındı ) , ( cakocan - w810 alındı ) , ( mcebi001 - hazel alındı ) , ( musty013 - j105 naite alındı ) , ( lavitz - xperıa neo v alındı ) , ( assailant - k750i alındı ) , ( eserkozmetik - parfüm alındı )
    , ( armina35 - s3 alındı ) , ( armina35 - koşu bandı alındı ) , ( zavira - asha 302 alındı ) , ( bacom - hafıza kartı alındı ) , (adliyeci16 - samsung gio alındı ) , ( ertugbilgin - vodafone 945 alındı ) , (değiştir - neo v alındı ) , (jacques1791 - w995 alındı ) , ( pasolvon - samsung ace alındı ) , ( anason - dıscovery 16 gb alındı ) , ( wessaur - huaweı g301 alındı ) , ( garuda - discovery elite alındı ) , (madator - zenfone 6 alındı ) , ( eammonx - zenfone 5 alındı ) , ( oolumbakgitt - ıdeos x5 alındı ) , ( clsguitar - zenfone 5 alındı ) , ( kanarya75 - samsung gio alındı ) , ( ugurkankizilkan - turkcell t50 alındı ) , ( Rasqutin - dıscovery alındı ) , ( fLaVa - zenfone 5 alındı ) , ( deliyek - zenfone6 alındı ) , ( mertnizami - dıgıturkplay alındı ) Hepsi güvenilir , dürüst insanlar...
  • @timsahhh

Pm gönderildi
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.