Şimdi Ara

SATILIK Nokia 5800 XpressMusic||[SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kardeşimin kullandığı bir telefondur haziran 2010 da mediamarkttan alınmıştı, kendisine yeni telefon alındığı için evde kalabalık yapmasın diye satılıktır
    kutusu faturası filan duruyor fakat kalemi ve hafıza kartı mevcut değildir sadece şarj cihazı vardır yanında birde bulabilirsem 2 adette kılıfını göndereceğim.

Telefonda fotoğraflardan da anlaşılacağı üzre kullanıma bağlı çizikler deformasyonlar mevcuttur onun haricinde kullanımına engel teşkil edecek başka herhangi bir sorunu yoktur

Fiyat olarak 135 TL istiyorum.

Sadece istanbul içi elden teslim şeklinde satış yapılacaktır
    Takas Düşünmüyorum
    Hızlı bir şekilde elden çıkarmak istediğimden Pazarlık payıda mevcuttur tabiki..

İyi forumlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 26 Şubat 2013; 14:46:28 >

• Hocam telefoncuya satsanız bu fıyat cıvarı verır zaten burdan neden ugrasıyorsunuz kı cok tutulan cıhaz dıye soyluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aniden karar verdim satmaya aslında ama daha herhangi bir telefoncuya da götürmedim bakalım hafta içi şansımı deneyeceğim satarsam kendi 16 gb 4s imi de satıp 64 gb garantili bir 4s almak istiyorum :)
    --->DÜKKANIM'A GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ<---

#Referanslarım ve Alışveriş Yaptıklarım#

~rockerroll~NSXT~duayn~tekeli0011~serdügeşt~~kasva~~Earth_Dreams~HuRGeNeR@L~expert22~cifadam~wheaston~EFECAN2301~BEYAZYILDIZ~aRşİmET~pamirrr~kafeinn~ByFata35~yubakaterm~ankaraharun~AC-130~wampaa~mtnckr~arodat~KcRasco~$U$PeCT RoCKerS~civalı sokak lambası~Abraxass34~weRDim_aYaRi~Kıvan Ç~Buzmavili~remedios~wheaston~serkan235~tekkral34~Mguner04~bhiziroglu~kaiowas~speed39~reach61~wheaston~thanatosus## ReckLeSs ##~darnglove~GOadvance~charcharodon carcharias~illegalbunye~laylaylomcaylar~baril~Tahir26~Callum~relaxlife~walkmania~JeaLeusy~
  • quote:

Orijinalden alıntı: nie_wieder

pm

Pm Cevaplandı..

Satışa Devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

1 adet pm

Pm cevaplandı
    Alınık 5800..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon fezaoto nick'li arkadaşımıza satılmıştır güzel günlerde kullanması dileğiyle..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.