Şimdi Ara

SATILIK => Sinbo SWM-6306 Çok Fonksiyonlu Portatif Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
20.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Herkese merhabalar , elimde yaklaşık 1yıldır kullandığım Sinbo SWM-6306 Çok Fonksiyonlu Çamaşır Makinası bulunmaktadır . Makinayı satma sebebim daha büyük almamdır tek başıma yaşarken çok rahat çok iyiydi fakat artık evde tek değilim o yüzden yeterli gelmiyor , herşeyimi onda yıkadım sorunsuz mükemmel şekilde (:

İncelemeniz için bir link ;http://www.hepsiburada.com/liste/sinbo-swm-6306-cok-fonksiyonlu-portatif-camasir-makinesi-kurutma-ozelligi/productDetails.aspx?productId=mtsinswm6306&categoryId=235989

Gördüğünüz üzere neredeyse yarı fiyatına (:

Makinayı 10-15gün öncesine kadar kullanıyordum hiçbir sorunu sıkıntısı hiçbirşeyi yok (:

Makina mükemmel durumda , 2012 fatura çıkışlı ve 2 yıl garantili olduğundan dolayı 2014'e kadar garantilidir .

İçerik olarak ise ; Fatura , garanti belgesi , kablosu , kitapçıkları vsvs bile durmaktadır (: Tek sorun kutusu - kolisi yoktur fakat kargo konusunda sıkıntı olmasın kargodan koli alınıp kargolanacaktır .

Fiyat olarak : 90 TL düşünüyorum

Sanalpazar üzerinden %5komisyon eklenerek satış ilanı açılabilir ve böylece Taksitli satış olabilir

Tüm resimler ürüne aittir

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitare -- 30 Ekim 2012; 12:49:24 >

• PM den mesaj gönderdim size...
  • pm....
  • .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cömert -- 2 Aralık 2012; 19:13:04 >
  • selam makina satıldımı acaba satılmadıysa mustafaguler1985@hotmail.com a mail atarmısınız yada 5347694628 den bana ulaşırmısınız
  • ...hepsiburada... sitesinde satışını bulamadım.Tel numaram 553 363 22 95 bir ay içinde bana bu numaradan ulaşırsan bu makineyi 90 tl ye GARANTİ BEL ile birlikte satın alırım.
  • satıcı yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.