Şimdi Ara

SATILIK SİLAH-BIÇAK-KEY(5,70 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakşalık 4500 dolarlık item bulunan envanterin yarısı satılıktır.Yarısı satıldığında satışı durduracağım

SİLAHLAR:Her türlü silah bulunur.Silahlar marketin %75-80 aralığına satılır

BIÇAKLAR:Bıçaklar marketin %75-80 aralığına satılır.

KEY:STOK >150Key tanesi 5,70 tl, her keyden mevcut ama miktarlarını saymadım..profilden istediğiniz mevcutmu bakabilirsiniz.pazarlık mümkün değil alt sınır da yoktur.

Ödeme şekli:EFT VS HAVALE
    ENPARA
    GARANTİ
    AKBANK
    HALKBANK
    DENİZBANK
    FİNANSBANK
    HSBC

Para hesapta görüldükten sonra takas yapılacaktır.
    Güven konusunda kimsenin şüphesi olmasın.2006 dan bu yana foruma üyeyim, profilim açık, gerçek adım proflimde mevcut.Takas işini ek gelir amaçlı yapıyorum.Mesleğimi özelden öğrendikten sonra şüpheniz kalacağını sanmıyorum.Kimsenin haram 3 5 lirasına ihtiyacım yok çok şükür.
    Forumda ikinci el bölümünde birkaç alışverişim oldu.Bu bölümde de 4 farklı kişiden 300 e yakın key aldım.
    Güven konusunda hala şüphesi olanlar geçen ay 2500 tl lik satış yaptım bu başlıkta:
    http://forum.donanimhaber.com/m_103871760/f_//tm.htm

Keyler de pazarlık yoktur.Silah ve bıçaklar için de pm ile teklif verebilirsiniz.

STEAM HESABI:
    http://steamcommunity.com/id/hayrul61/

Scam tehlikesi yaşadığğım için tüm envanteri diğer hesabıma taşıdım ancak online değilim onda.Ana hesaptan pazarlık yapılarak yan hesaptan item gönderilecektir.
    Yan hesap:
    http://steamcommunity.com/id/hayrul52/

NOT:İşim dolayısıyla geç cevap verebilirim.Şimdiden kusur bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrul52 -- 2 Haziran 2015; 22:42:42 >

• Daha önce alışverişim olmuştur . Gayet güvenilir bir abimizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

Daha önce alışverişim olmuştur . Gayet güvenilir bir abimizdir.

teşekkür ederim kardeşim :)
  • Hunstman Knife için pm atıldı.
  • pm cevaplandı

keylerde hepsini alana ufak indirim vardır :)
  • Hunstman Urban Masked alındı ( 100 tl )

Gönül rahatlıgıyla alısveriş yapabilirsiniz,hiç şüpheniz olmasın cok ilgili dürüst bir abimiz :)
  • bir kaç silah için pm atıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 45 key, tane 5,5
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhnctnr

Hunstman Urban Masked alındı ( 100 tl )

Gönül rahatlıgıyla alısveriş yapabilirsiniz,hiç şüpheniz olmasın cok ilgili dürüst bir abimiz :)

teşekkür ederim hayırlı olsun
  • Ak-47 Redline FT gün içinde alacağım güvenilir bir satıcı ve ilgili bir abimiz teşekkür ediyorum hayırlı satışlar dilerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plips06

Ak-47 Redline FT gün içinde alacağım güvenilir bir satıcı ve ilgili bir abimiz teşekkür ediyorum hayırlı satışlar dilerim :)

teşekkür ederim kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

quote:

Orijinalden alıntı: orhnctnr

Hunstman Urban Masked alındı ( 100 tl )

teşekkür ederim hayırlı olsun

Ft ise guzel fiyata birakmissiniz hocam.

Bu arada yuksek butceli bicaklarda ekstra bir ozelligi yoksa market fiyatinin %70'ten hesaplamak her iki taraf icin daha olumlu olur.

Hayirli satislar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam, yüksek bütçeli bıçakları düşük bütçeli bıçaklara çevirip satmak istiyorum öncelikli olarak zaten, ama alıcısı olursa anlaşabiliriz tabi :)
  • Satışlar devam etmekte key stoğu mevcuttur.

Elimde tamamen görevde kullanılmış görünüşlü awp asiimov savaş görmüş vardır. fiyatı 175 tl dir.
  • arkadaşdan alışveriş yaptım güvenilirdir.
  • Merhaba Key İcin Yazıyorum 20tane alıcam Özelden Yazarsanız veya Steam Ekledim BenQui Nickname
  • P90 Trigon - Ak-47 Elite Build tarafımdan alınmıştır, güvenilir satıcı ilk parayı ben yolladım ardından trade offer yolladım ve çok kısa bir süre içinde itemler geldi ve ayriyetten teşekkür ederim hediye olarak sawed off Origami verdi
  • Arkadaştan key aldım.Güvenilir birisi tavsiye ederim
  • Hocam terraria ile item takası düşünür müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat99999

Hocam terraria ile item takası düşünür müsünüz?

Oyun takasi dusunmuyorum

• AK 47 Wasteland rebel field tested i yada ak jaguar minimal weari 20tlye birakirsan alabilirim hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 27 Nisan 2015; 23:59:01 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.