Şimdi Ara

SATILIK Sıfır Zotac 9600GT SYNERGY 512 MB 256Bit 165tl oldu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Mavi bilgisayardan garanti değişimi üzerine alınmıştır. Ürün sıfırdır ve kutusu açılmamıştır. Garantisi bugünden itibaren başlamıştır.

Teknik Özellikler

Zotac 512 Mb 9600GT GDDR3 NVIDIA® GeForce® 9600GT PCIe DL-DVI/TV HDCP, HDTV 256-bit Ekran Kartı

# ZOTAC 9600GT 512MB (256 bit) GDDR3, PCIe DL-DVI/TV HDCP, HDTV
    # NVIDIA® GeForce® 9600 GT @ 675 MHz Çekirdek Hızı
    # 64 Stream İşlemcisi
    # Dual 400 MHz RamDAC
    # Maks. Çözünürlük @ 2560 x 1600
    # Gerçek 128-bit yüksek dinamik aydınlatma ile tam ekranda 16x kenar yumuşatma

Bellek
    # 512 MB GDDR3
    # 1800MHz bellek hızı
    # 256-bit bellek veriyolu

VGA Slot
    # PCI Express 2.0 // PCI Express x16

3D Hızlandırma
    # Microsoft® DirectX®10 desteği
    # Unified Shader Model 4.0
    # OpenGL 2.0

Diğer Özellikler
    # Dual DVI-I Bağlantısı
    # DVI to HDMI Adaptörü
    # TV-Out (S-video) Bağlantısı
    # DVI ses - PureVideo™ HD
    # HDTV Hazırlığı
    # Vista™ Hazırlığı
    # SLI™ Hazırlığı
    # HDCP Hazırlığı
    # Çift Bağlantılı Dual DVI
    # RoHS uyumlu

Şuan piyasada en ucuz Eksa bilgisayarda havale ile 192 tl ye geliyor. Benim istediğim fiyat pazarlıksız 165tl . Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. PM den görüşelim. http://www.teknofiyat.com/?search=zotac+9600+gt&altlimit=&ustlimit=
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CraNiuM__ -- 12 Şubat 2009; 17:40:43 >

• garanti kaldığı yerden devam eder.değişimden gelen +2 yıl garantili olmaz.

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

garanti kaldığı yerden devam eder.değişimden gelen +2 yıl garantili olmaz.

garanti eski ürünün fatura tarihinden başlar.....(yani ürün sıfır değil kullanılmamıştır ..)

Orjinalden alıntı: jakooo23

garanti eski ürünün fatura tarihinden başlar.....(yani ürün sıfır değil kullanılmamıştır ..)

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

garanti kaldığı yerden devam eder.değişimden gelen +2 yıl garantili olmaz.

Arkadaşlar Eylul 2008'de bana da garanti değişimden X1950Pro Ult. yerine HD3870 gelmişti. x1950Pro'nun garantisi süresi Şubat 2009'a kadar idi, yani garantiye verirken kartın 5-6ay garantisi kalmıştı. Ancak değişimden bana gelen sıfır HD3870'in garanti süresi yaklaşık 2 yıl idi! Normalde Şubat 2009'a kadar garantili olması gerekirken, garanti bitiş tarihi 30.06.2010 idi o yuzden herzmn garanti kaldıgı yerden devam etmez

• _____________________________
  • Normalde eski ekran kartımı alalı 2 yıla yakın zaman olmuştu. Arıza servisindeki arkadaşa sordum bunun garantisi olacakmı diye bana upgrade yaptığımız için teslim aldığından itibaren garantisi devam eder dedi.
    Normalde sıfır bir kartı garantisi bitmiş bir kart ile değişiyor diye garanti kapsamında olmadan vermezler diye düşünüyorum.

Zaten arıza servisindeki arkadaş upgrade sonrası yeni ürünü sisteme kaydediyoruz o tarih üzerinden garanti veriyoruz diye söylediler.

Uzun lafın kısası ürünün garantisi var arkadaşlar.
  • 9600GT nin üst modeli 9800GT ve 8800GT. Hepsinin de bi üst modeli 8800GTS. Yani bunun iki üst sınıfı 8800GTS (g92) ve sıfır fiyatı 229 TL. Fiyatını gözden gecirmen gerektigini düsünüyorum. Güncel fiyatlara bakarsak piyasa biraz düstü dostum. XFX 8800GTS 512mb vga su anda 229 TL ve kargo bedava. Yani kartın kendisi 219 TL ye geliyor. Hem de XFX gib idünya lideri bi marka. İyi satıslar.
    http://www.dfsbilgisayar.com/?productid=URUN240085

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tutunsatar adamın fiyatına yüksek derken sattığı ürün için link versen daha yerinde olur. linkini verdiğin kart istediği kadar satılan üründen iyi olsun her ürün kendi piyasası üzerinden fiyatlandırılır gerisi tercihe girer.
  • İlandada belirtildiği üzere şuan bu kartı alabileceğiniz en düşük fiyat 190 ytl dir. Kartında sıfır ve mavi bilgisayar garantili olduğu göz önünde bulundurulursa fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. Yinede tavsiyeniz için teşekkürler.

Arkadaşlar, garanti değişimli ürünleri, garantiden geldikten sonra mutlaka test ediniz.
    Ben 1991 den bu yana bilgisayar olayının içindeyim.
    Onlarca garanti ürün değişim olayım oldu. Garanti değişiminden gelen ürünlerin pek çoğu
    garanti süresi içinde arıza nedeniyle geri iade edilip, servis tarafından onarılan ürünler.
    Ana kart, DVD Writer, HDD gibi ürünlerde bu tip olaylarla çok karşılaştığım için,
    forum arkadaşlarımın bi dikkatini çekeyim dedim.
    Hem de bu olayı yapan kuruluşların bazıları bugün Türkiye çapında mağazalar zinciri olan ve
    hem perakende hemde internetten online satış yapan firmalar.
    Dikkatinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messire -- 11 Şubat 2009; 10:52:42 >

alışveriş yaptıklarım: mjordan - siradan - CoxeD - murat75 - adanali_45 - xkabix - huso - klasgenç - St.Petersburg - pegasus1881 - Spica
  • quote:

Orjinalden alıntı: messire

Garanti değişimli ürünlere dikkat:

Arkadaşlar, garanti değişimli ürünleri, garantiden geldikten sonra mutlaka test ediniz.
    Onlarca garanti ürün değişim olayım oldu. Garanti değişiminden gelen ürünlerin pek çoğu
    garanti süresi içinde arıza nedeniyle geri iade edilip, servis tarafından onarılan ürünler.
    Ana kart, DVD Writer, HDD gibi ürünlerde bu tip olaylarla çok karşılaştığım için,
    Hem de bu olayı yapan kuruluşların bazıları bugün Türkiye çapında mağazalar zinciri olan ve
    Dikkatinize...

degerli bilgi için çok saol. bunu bilmemizde fayda var, paylaştıgın için tşk. bana x1950Pro'nun yerine gönderilen HD3870 kutusu , ve poşeti açılmamıştı, tamamen sıfırdı. Ayrıca bi süre önce OCZ psu'm yandıgında , akortek'e götürmüştüm, bnm önümde 10dk'da sıfırıyla değişim yaptılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: messire

Garanti değişimli ürünlere dikkat:

Dikkatinize...

Benimde aynı olay başıma geldi. 2yıl önce Palit 7900GS almıştım ancak ekranda ölü piksel benzeri noktalar vardı. Zamanla bu noktalar çoğaldı tabi ancak elimde idareten ekran kartı olmadığından 3 ay öncesine kadar garantiye gönderememiştim. Gönderdikten yaklaşık 1,5 ay sonra kutusunda yeni bir Palit 7900GS gönderdiler. Arızadaki arkadaşlar ürünün yenisiyle değişim olduğunu söylediler. Teslim aldıktan sonra ürünün sıfır olmadığını ve daha problemli bir ürün olduğunu gördüm. Ekranda artık noktalar değil çizikler vardı ve görüntü gidip geliyordu. Zaten değişim diye gelen ürünün kutusu fln açıktı. Kartı biraz daha inceledim fanının benim eski kartımla aynı olduğunu gördüm. Daha sonra tekrar garantiye verdim hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler. Aradığımda ürünün garantisinin dolduğunu bu nedenle bakmadan geri gönderdiklerini söylediler. Bende ürünün daha önceden yaklaşık 30 günlük bir arıza süreci geçirdiğini, bu süreninde garanti süresine eklenmesi gerektiğini ve bu sürede hesaba katıldığında ürünün garantisinin hala devam ettiğini söyledim ve üzerinde bir dilekçe ile tekrar mavi bilgisayar aracılığıyla yetkili servise (armada bilgisayar) gönderdim.

1 ayı aşkın bir sürenin sonunda ürününüzün tamir süresini aştığından size yeni bir ürün verilecektir mesajı geldi ve bunun üzerine Zotac 9600GT Synergy verildi.(İlanımdaki kart) Bu kart mavi bilgisayardaki stoklardan verildi ve üzerindeki şerit bile duruyor. Yani bu kartın tamir olup gelme olasılığı bile yoktur çünkü benim ekran kartım ile uzaktan yakından alakası yok. Alan kişi gönül rahatlığıyla sıfır olarak alabilir.

Ürünün güncel çekilmiş resmini koyuyorum.

• Ürünün kutusunu biraz inceledikten sonra kartın sıfır olduğuna dair bir kanıt daha keşfettim. Ürünün kutusunda Zotac'a ait koruma bantları kutunun açılmamış olduğunu gösteriyor. Aşağıdaki fotoğraflardan görebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

9600GT nin üst modeli 9800GT ve 8800GT. Hepsinin de bi üst modeli 8800GTS. Yani bunun iki üst sınıfı 8800GTS (g92) ve sıfır fiyatı 229 TL. Fiyatını gözden gecirmen gerektigini düsünüyorum. Güncel fiyatlara bakarsak piyasa biraz düstü dostum. XFX 8800GTS 512mb vga su anda 229 TL ve kargo bedava. Yani kartın kendisi 219 TL ye geliyor. Hem de XFX gib idünya lideri bi marka. İyi satıslar.
    http://www.dfsbilgisayar.com/?productid=URUN240085

Yani?

boş boş mesaj diye buna diyorlar hani,adam 9600gt satıyor,sen 8800gts linkini gösteriyorsun.
    KArgo fiyatını da kendince 10 lira alıyorsun keyfine göre...
    Ne güzel diyorsun 8800gts 219 lira diye,alsana madem,açmışın oraya 140 liraya 8800gt alınık diye.İkinci el 8800gt ye 140 lira vereceğine sıfır 220 lira 8800gts al o zaman(senin mantığa göre haraket ediyorum)...

• Bence arkadş çok iyi fiyata satıyor cillop gibide kart resimlerden gördüğüm kadarıyla Yalnız aklma takılan birşey var BU Synergy de ne oluyor son zmnlarda çok görmeye başladım ekran kartlarının ktusunda birÖZellikmi katıyor E.kartına ?? Umarım en yakın zmnda satarsın kartını kardeşim iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0707 -- 13 Şubat 2009; 2:12:18 >

Technologie (Windows key aldım) Hızlı satıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem0707

Bence arkadş çok iyi fiyata satıyor cillop gibide kart resimlerden gördüğüm kadarıyla Yalnız aklma takılan birşey var BU Synergy de ne oluyor son zmnlarda çok görmeye başladım ekran kartlarının ktusunda birÖZellikmi katıyor E.kartına ?? Umarım en yakın zmnda satarsın kartını kardeşim iyi geceler

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bu sinerji serisinin manası aslında enerji tüketimiyle alakalı. Normallerine göre daha az enerjiye ihtiyaç duyduğu için bu ismi alıyorlar. Ayrıca enerji tüketimine bağlı olarak ısı değerleride normal üretimlere göre daha az oluyor buda daha düşük fan devri yani daha sessiz kart demek. İyi geceler.

• Vay be Nvidia baya ilerletmiş işi bilgi için teşekkür ederim

Technologie (Windows key aldım) Hızlı satıcı
  • Ürün okuzster nickli kişiye satılmıştır. Hayırlı olsun
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.