Şimdi Ara

Satılık Sıfır ve 6 Aylık PS3 Slim 160GB (2 adet PAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    6 Aylık kullanılmış PS3 Slim 160GB (PAL): Kendi kullandığım ve sadece 6 ay kullanılmış, kozmetik ve donanım olarak hiç bir sorunu bulunmuyor. Modifiye edilmemiştir. Ürünün durumunu görmeniz için fotoğraflar ekliyorum. Orjinal kutu içeriği de en ufak kağıt parçasına kadar tamdır. Sigara içilmeyen evde kullanıldı, Ruffles yiyen yağlı parmaklara maruz kalmadı bunlara özellikle dikkat ettim. İstediğim fiyat 480TL >>> yeni fiyat 450TL

SIFIR PS3 Slim 160GB: Sipariş üzerine getirmiştim ama alıcı sözünde durmadı öylelikle elimde kaldı. Kutusu hiç açılmadı hologramlı güvenlik bandı hiç sökülmedi yani kutusunu ilk açan siz olucaksınız. İstediğim fiyat 620TL >>> yeni fiyat 600TL SATILDI>> Tromsø

Ürünlerin ikisi de yurtdışından alındı garantisi burada geçerli mi değil mi bilmiyorum. Sanırım değil ama her ihtimale karşı faturalarını saklıyorum. Önce ödeme sonra kargo şeklinde satacağım lütfen takas ya da başka ödeme şekilleri teklif etmeyin. Diğer şehirlere kargo ile gönderebilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir. Dileyene ise ücretsiz bir şekilde Metro Turizm otobüsü ile daha hızlı ve güvenli bir şekilde (bagaj kısmında taşınmayacağından emin olabilirsiniz) de gönderebilirim. Bulunduğunuz yerde otobüsün otogara uğraması şartıyla tabiki..

Kastamonu/Mrkz
    Ciddi alıcılar özel mesajla telefonumu alabilirler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frost1000arc -- 5 Aralık 2010; 16:49:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Her mesajda en fazla 3 resim ekleniyormuş. Son iki resmi de ekliyorum bu mesajla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frost1000arc -- 30 Kasım 2010; 18:30:51 >

• pm attım.
  • p.m
  • Merhaba, birkaç kişi takas önermiş ama kesinlikle takas düşünmüyorum hem de bir xbox360 ile asla olmaz.. Tşkler. :))))

Edit: Fiyatları revize ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frost1000arc -- 2 Aralık 2010; 11:03:05 >

• versiyonları nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

versiyonları nedir?

Şu an benim kullandığım PS3 versiyon 3.41'de. Alındığında 3.40'tı. Sıfır olan PS3 3.40'ta yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_ -- 3 Aralık 2010; 18:21:12 >
  • takip mesaji
  • bu mesaja kadar gelen bütün pm'ler cevaplandı. :)

• usta ben almak istiyom ararmısın 05452121310
  • ilk ürünü alabilirim lakin önce göndermenizi isteyeceğim sizden.dener sorun olmadığını tespit edersem hemen ürün havalesini gerçekleştiririm hocam.eğer kabul ederseniz.referanslarıma bakabilirsiniz.hem forumun müdavimlerinden olarak size güzel bir referans sunabilirim :) kapıda ödeme de yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 3 Aralık 2010; 21:59:13 >
  • takip msjı
  • Sıfır olan Tromsø nickli üyeye satılmıştır. Diğeri hala duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frost1000arc -- 4 Aralık 2010; 17:29:35 >

• Son ürün funky_boy'a rezerve idi ama artık değil.. Hala satılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frost1000arc -- 7 Aralık 2010; 18:45:34 >

• Haluk bey kargoda baya iddialı. kast-ank benim makineyi 4 saatte teslim etmşti aşti'de bekledğim yarım saati saymazsak.
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frost1000arc -- 7 Aralık 2010; 16:59:14 >

• Hayırlısı olsun..
  • 1 adet pm
  • 533 559 10 99 tel sahipli insan hem kastamonudayım diyor, orda olduğunu biliyorum çünkü sabit telden de görüştük ama 1-1,5 saatini ayırıp yüzyüze almaya bile yanaşmıyor. Paranı iş bankasından yolladım diyor ama bana gelen bir şey yok ne mesaj ne bişey şubeye gidiyorum ordan da bir şey yok. Makbuz faxlayayım sen bana kargoyu gönder diyor. ATM'den yolladığı için şubeden de alamıyormuşum zaten. Saat 11:30'dan beri bu adamla uğraşıyorum. Henüz amacını anlamış değilim. Uyarayım dedim. Ankara'daki adama bile yüzyüze satmayı teklif ettim ps3 için 450 mi istedim sen 420 ver metro turizm ank-kastamonu bilet 15+15 gidiş dönüş yol paran benden olsun Kastamonu'ya gel dedim. Kastamonudaki adam benimle yüzyüze gelip alamıyor. Sabahtan beri dolaplar çevirip duruyor. Son ps3 satışını iptal ediyorum, bir süre daha kullanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frost1000arc -- 7 Aralık 2010; 18:57:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.