Şimdi Ara

Satılık Sıfır Logitech G27 Direksiyon Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Resim eklemeyecektim sıfır diye ama gelip görüp alamayacaklar için ürünü göstermek istedim.

Ürün sıfırdır. 23.11.2011 (Bugün) elime geçti kutusunu açıp bir eksiği var mı diye baktım. Daha önceden başka bir G27'yi kullanmışlığım var. Hatta onun hikayesini de kısaca açıklayayım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51761146/tm.htm

Yukarıdaki linkte önceki G27'min 2.el satış konusu var. O ürün de çok temizdi ama direksiyonda satacağım sıralarda bir sorun keşfettim. Ve alıcıya rezerve etmemize rağmen göndermedim. Ürünü önce garantiye yolladım. Ancak sorunu çözemediler ve müşteri memnuniyeti adına bugün yeni bir G27 yolladılar. Logitech bu konuda müthiş bir teknik destek sunuyor hayran kaldım.

Bu ürüne gelirsek ürün herşeyiyle sıfırdır. Faturası, garanti belgesi içindedir. Cd ambalajları açılmamıştır, her türlü ambalajı, jelatini üstündedir. Daha önceki direksiyonumdan deneyimli olduğum için hiç açmadım bile.
    Yine orjinal kutusu ve onu koruyan Logitech kolisi ile beraber gönderilecektir.

Ürün fiyatı 720>>>>>>>> 700 TL'dir.
    PTT posta çeki hesabından ödeme kabul edilecektir. Ve aynı gün kargoya verilecektir -hangi kargoyu tercih ediyorsanız. Bursa ve İstanbul içi elden teslim imkanı var. (Avrupa Yakası)

Piyasa Fiyat örnekleri:
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-941-000046-logitech-g27-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=43429
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1137&uid=114257#
    http://www.sanalmarketim.com/urun/6b0645f93961f5b8de351ed85b5b9ae0/LOGITECH-G27-Racing-Wheel-Direksiyon-941-000046- Burada %30 indirim var. Kredi kartı ile almayı düşünen kaçırmasın. Benim ilk aldığım firma da orasıydı. Gelen ürün de oradan. Ha peşin alayım ucuza alayım aynısını diyorsanız ilanım sizi bekliyor ;)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElEmin -- 17 Aralık 2011; 17:21:41 >

• Önceki Konuya da Yazdım ; Bu Konuya da Yazıyorum. Satıcıya Güvenebilirsiniz. Ben Kefilim. Daha Önceki Konuda Ürünü Rezerve Eden Bendim. Ama Abiminde Söylediği Gibi Bir Problem Çıktı Üründe , Ve Ürün Garantiye Gitti. 0 Bir G27 Yi Bu Fiyattan Bulmuşsunuz. Bence Kaçırmayın Derim. 1 Aya Kadar Satılmaz İse Potansiyel Olarak Talibim :). Hayırlı Satışlar Diliyorum.

-"Malının kusurunu gizleyene Allahü teâlâ gazap eder, melekler de lanet eder..."

-Ürün Aldıklarım ;
    1-trschumi --- (LOGİTECH DFGT)

-Ürün Sattıklarım ;
    1-OGuz51 --- (LOGİTECH DFGT)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İDEALİST_60

Önceki Konuya da Yazdım ; Bu Konuya da Yazıyorum. Satıcıya Güvenebilirsiniz. Ben Kefilim. Daha Önceki Konuda Ürünü Rezerve Eden Bendim. Ama Abiminde Söylediği Gibi Bir Problem Çıktı Üründe , Ve Ürün Garantiye Gitti. 0 Bir G27 Yi Bu Fiyattan Bulmuşsunuz. Bence Kaçırmayın Derim. 1 Aya Kadar Satılmaz İse Potansiyel Olarak Talibim :). Hayırlı Satışlar Diliyorum.

Setin 2. günü hayırlı olsun:) Ürünün deri kokusu hala üzerinde. Beni mest eden şey de bu işte. Eğer İstanbul içinden ciddi alıcı olursa gelip görüp alabilir. Bundan düşük fiyatta 0'ını ancak yurtdışından kendiniz getirirseniz bulabilirsiniz. Ancak her güzel şeyin olduğu gibi onun da bir eksi yanı var. Garantisi yurtdışında oluyor.

• Hocam önclikle hayırlı satışlar. Cidden satışını baltalamak gibi bir niyetim olmadığını baştan söyleyeyim. Bende G27 arıyorum. Bunun için sıkı takipteyim.
    Hatta 3 4 gün evvel G27 buldumda anlaşamadık olmadı.

Öncelikle belirteyim hocam ürünün fiyatı çokkkkkkk yüksek hatta 0'dan pahalı. Son 39 ürün için fiyat şuan 712 tl. Kura bağlı 3, 5 tl farklılık olabilir.

http://www.sanalmarketim.com/urun/6b0645f93961f5b8de351ed85b5b9ae0/LOGITECH-G27-Racing-PC/PS3-Direksiyon-941-000046

Fiyatını revize etmeni şiddetle bekliyorum. Birde ürün değişimden geldiği için eski fatura tarihi mi geçerli oluyor. Durum nedir açıklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiSiCoMaT -- 24 Kasım 2011; 22:58:15 >

• Yok estağfurullah sizi çok iyi anlıyorum baltalamak falan hiç öyle birşey sezmedim bile. Çünkü bende sizin şu an içinde olduğunuz dönemden geçtim. Görüyorum ki tepkiler hiç değişmiyor :) Ben her sabah kalkar G27 satan bütün siteleri konuları tek tek gezerdim almadan önce yaklaşık 1 aydan uzun bir süre sürmüştü bu.
    Bende sanalmarketim'den almıştım zamanında ilk G27'mi. Şimdi fiyat 850 civarında aslında ama %30 indirim yapmışlar. O fiyata göre pahalı kalmış haklısın. Acelem yok aslında bekleyebilirim kampanyanın bitmesini :) bu arada garanti süresi azalacaktır gerçi 0'ın 0 olma özelliği gidiyor zamanla kullanılmamış olsa da.
    Fatura mevzusunu bende merak etmiştim ve aradım sordum garanti süresi eski ürüne göre mi yoksa yeni ürüne göre mi devam edicek diye. Bana söylenen 0'dan başlamış olduğuydu. Yine de sorun çıkarsa haber verin dediler elimde yeni ürün geldiğine dair ayrı bir fatura da var.
    Fiyat için düz hesap yapabiliriz ancak. Daha aşağısına ben 2. el ürünümü satıyordum.

• Parlıyor Mübarek. :) . Bkalım Kimse Almadan Yetişebilecekmiyim. :).

-"Malının kusurunu gizleyene Allahü teâlâ gazap eder, melekler de lanet eder..."

-Ürün Aldıklarım ;
    1-trschumi --- (LOGİTECH DFGT)

-Ürün Sattıklarım ;
    1-OGuz51 --- (LOGİTECH DFGT)
  • kardeşim ben bursalıyım sete 500 tl + psp yanında 2gb hafıza kartıyla kutusunda verebilirim ama psp pembe eğer düşünürsen ulaş bana Ledqer_@windowslive.com

Orijinalden alıntı: Ledqer16

kardeşim ben bursalıyım sete 500 tl + psp yanında 2gb hafıza kartıyla kutusunda verebilirim ama psp pembe eğer düşünürsen ulaş bana Ledqer_@windowslive.com

Teşekkür ederim teklifiniz için ama Psp ile bir ilgim yok. İyi günler.

Satış devam etmektedir.
  • konsol fiyatına direksiyonmu olurmuş allah aşkına logitech ne yapacağını şaşmış(konuyu kirletmek değil öz eleştirimdir.)... g25'ini arkadaşımda kullandım parası olan alsın GT5'in tadını fazlasıyla çıkarır.
  • Konsol fiyatına değil, bazı yerlerde daha pahalıya ama bu Türkiye'de böyle malesef. Bu tarz elektronik aletlerde hep darbe yediğimiz bir gerçek. Teşekkürler mesajınız için bir nevi içinizi döktünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimus Bayram -- 9 Aralık 2011; 14:18:28 >
  • garanti konusunda firma ilk fatura tarihini baz alır yani size verdiği cihaz sıfır diye garantisi yeniden başlamaz benimde almak isteyipte alamadığım bir ürün ama iyikide almamışım çünkü bir hevesle aldığım momo dolapta duruyor pek fazla oynamadım bu fiyata direksiyon seti almaktansa üzerine 300 tl daha koyup araba almak daha iyi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-moskwitsch-moskwitsch-66909534/detay/#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 11 Aralık 2011; 15:02:46 >

• O arabanın derdi kendinden büyüktür G27'yi tak fişe her araba,yol senin. Ne su ister ne benzin. Aslında çok saçma bir karşılaştırma içine girdik uzatmayacağım çünkü kulvarları çok farklı. Başka bir konuda da dediğim gibi, sonuç olarak gücü yeten, hevesi olan alır zaten.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.