Şimdi Ara

SATILIK SIFIR KUTUSUNDA LOGİTECH MediaPlay Cordless Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech'den Uzaktan Kumanda ve Mouse karışımı ; MediaPlay Cordless Mouse

Merhaba Arkadaşlar Ürün Full Kutulu Tam Aksesuarları ile Daha Açılmamış Paketinde Bulunmaktadır.
    Ürün Araştırmalarıma Göre Şuanda Türkiyede Bulunmuyor. Gittigidiyorda bile açık artırmayla Çok Yüksek Fiyatlara Gidiyor... Tükenmeden Yetişin
    Not: Ürün Bayer ilaç firmasının reklam mouselerindendir.
    Logitech Logosonun altın da bir logo vardır dikkat çekmiyor merak etmeyin FULL orjinal bir üründür.

Fiyatı : 75 TL olup Pazarlıksızdır.

Para Hesaba Geçtiği Gün Ürün Kargolanır.
    İlgilenenler Bu Güzel Ürün İçin PM atsınlar.
    Ürün Çok Hızlı Bir Şekilde Tükenmektedir.

Mouse Denedim 5 Metrede Sorunsuz Şekilde Çalışmaktadır. 6-7 mt. arası

1 Adet Elimde Açılmamış Mouse Vardır.
    İlgilenen Arkadaşlar Kaçırmasın

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murri_can -- 7 Nisan 2014; 11:27:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Teknik bilgi verirmisiniz acaba?
  • ürün süper + süper bi alet, 4 yıl önce vatanbilgisayarda 33$ + kdv olarak satılıyordu, fiyat normal, özellikler süper
  • ürünün inceleme linki forumda da bulunmaktadır...
    İşte link:

http://forum.donanimhaber.com/m_2554226/tm.htm

Link Güncellenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murri_can -- 24 Mayıs 2009; 9:35:13 >

• Bir ara kullanmıştım. Eğer elinize büyük gelmezse, 4-4 lük bir mouse dur kendisi. Gerek çekim alanı gerek ergonomi, kullanışlılık.. Fiyat ise çok iyi, tr de bulmak zaten çok güç. Tavsiye ederim
  • Takas düşünülüyormu acaba? Elimde garantili faturalı kesintisiz güç kaynağı var...
  • İnceleme linki çalışmıyor, takas mümkün mü ayrıca?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Takas için tekliflerinizi PM den yaparsanız ve de ürünlerin varsa linklerini de verirseniz daha iyi olur...
    Ama takas istisnadır Çünki Sonuçta Sermayeyi çıkarmak lazım dimi ?

Yukarıdaki inceleme linki düzeltilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murri_can -- 24 Mayıs 2009; 9:36:00 >

• ürünü hala kullanıyorum şu anda media play klavyenin mouse hali. zaten alışma sürecini geçince bir bütün oluyosunuz bu mouse ile. ses açma kapama şarkı atlama (ileri geri) web sayfayı maximize etme gibi işinize yarayacak birçok işlevi seçebiliyosunuz .zaten son yazılımını netten yukleyince pil ömrünü bile caps lock a kadar yazılımsan olarak gösteriyor.Sonuçta logitech boru değil.
  • Cihazın Pil Ömrünü Uzatma ve hassasiyeti artırmak için altındaki optikden Kırmızı ışık kalkmıştır. Alttaki aç/kapa düğmeside çok iyi bi aavantaj...
    Microsoft gibi ömür boyu açık kalmıyo yani :=)

• Üründen 1 adet "cenkozgen" abime verilmiştir.
    Hayırlı Uğurlu Olsun iyi günlerde kullanması dileğimle.

• hocam valla yeni evim için aldım, yani acmıycam yeni eve gecince acıp kullancam, umarım ikimiz adına hayırlı olmustur.

bu arada en güncel driverinin linkini verebilir mi biri ?

tamam buldum BURDAN işletim sistemini falan seçip indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 7 Haziran 2009; 16:39:23 >
  • Ürünün kendi kutusu içinde Driver Cd'si mevcut ve kurulum - kullanım klavuzu da vardır.
    Açılmamış kutulu paket gönderilmiştir. Saygılarımla tekrar hayırlı uğurlu olsun.

• referans kısmına da yazdım burayada yazayım. benim bazı özel sebeplerden yoğun olmam sebebiyle yeterli ilgili gösterememe ragmen gayet ilgiliydi ki parayaı yatırdığımı söylemiş olmam yetti ürünü yollamasına ( bir yerde samimi olduğumu hissetmiş olmasından kaynaklı bir şey bu, yoksa elbette herkese aynı seyi yapmaz !!! ) daha kontrol etmemişti paranın hesaba yattığı ve hemen yolladı mouse yi. p.tesi günü yurtiçi kargodan aradılar ve iş çıkışı gittim almaya ama bir de ne göreyim tahminimden daha iri bi paket, meraklandım hemen açtım paketi ve anladım ki irilik arkadasın mouse nin önüne ve arkasına darbe emici olarak koyduğu süngerlerden kaynaklanıyor. bu arada belirteyim içinde usb to ps2 convertor ü ve adet sıfır duracell pil var. almayı düşünenler pek de düşünmesinler

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkozgen

referans kısmına da yazdım burayada yazayım. benim bazı özel sebeplerden yoğun olmam sebebiyle yeterli ilgili gösterememe ragmen gayet ilgiliydi ki parayaı yatırdığımı söylemiş olmam yetti ürünü yollamasına ( bir yerde samimi olduğumu hissetmiş olmasından kaynaklı bir şey bu, yoksa elbette herkese aynı seyi yapmaz !!! ) daha kontrol etmemişti paranın hesaba yattığı ve hemen yolladı mouse yi. p.tesi günü yurtiçi kargodan aradılar ve iş çıkışı gittim almaya ama bir de ne göreyim tahminimden daha iri bi paket, meraklandım hemen açtım paketi ve anladım ki irilik arkadasın mouse nin önüne ve arkasına darbe emici olarak koyduğu süngerlerden kaynaklanıyor. bu arada belirteyim içinde usb to ps2 convertor ü ve adet sıfır duracell pil var. almayı düşünenler pek de düşünmesinler

Tşk ederim Güzel Yorumlarınız için... (İri paket )

• kardeş bende kilisdeyim telefonunuzu alayım arayım sizi alalım bi tane

05067746706 telefonum
  • quote:

Orjinalden alıntı: vgulgec

kardeş bende kilisdeyim telefonunuzu alayım arayım sizi alalım bi tane

05067746706 telefonum

hocam ürünler bitmiştir...
    Eğer yine gelecek olursa bu başlık altında toplayıp satışa devam edeceğim sizlere tekrar dönüş yaparım...

• ben 1 tane sipariş veriyorum en hızlısından olursa sevinirim.
  • Aynen bende istiyorum hatta alacak bir sürü arkadaşda biliyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerturk17

ürünü hala kullanıyorum şu anda media play klavyenin mouse hali. zaten alışma sürecini geçince bir bütün oluyosunuz bu mouse ile. ses açma kapama şarkı atlama (ileri geri) web sayfayı maximize etme gibi işinize yarayacak birçok işlevi seçebiliyosunuz .zaten son yazılımını netten yukleyince pil ömrünü bile caps lock a kadar yazılımsan olarak gösteriyor.Sonuçta logitech boru değil.

ya usta ben ikinci el aldım fareyi bir turlu kullanamıyorum nasıl yapacaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.