Şimdi Ara

Satıldı Sıfır Creative T6300 5+1 Ses Sistemi uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satıldı Sıfır Creative T6300 5+1 Ses Sistemi uygun fiyat

    Sıfırdır, jelatinleri üzerindedir. İlk kullanan siz olacaksınız. Fotoğraf çekebilmek için kutusu açılmıştır. Ankara içi elden teslim veya il dışına gönderim yapılır.


    Satılmıştır.




    Satıldı Sıfır Creative T6300 5+1 Ses Sistemi uygun fiyat







    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • öncelikle iyi satışlar ilanı baltalamak için yazmıyorum ama alan kişi bilsin diye yazıyorum,büyük ihtimal bi yerde unutuldu kapalı kutu olarak 5-7 senelik var normalde,bu ürünü 1.5-2 sene kullandım ve sattım,bassları çok tok veriyor bu ürün yani 15-20 dklık bir basslı müzik dinlediğinizde başınız ağrımaya başlıyor,ön 2 hoparlörlerin kablolarını sanki bilerek kısa bırakmışlarki kullanıcı uğraşsın diye o beni o zaman baya kanser etmişti,kablo kesip takmıştım sebepsizce çalıştırmamıştı,üstündeki kendi kablolarından başka kabloyla çalışmıyordu,nasıl oluyorsa o zaman ne yaptıysam-yapıldıysa çalışmamıştı,dolaşmadığım ses sistemci-elektronikci kalmamıştı ama olmamıştı bende orjinalle çevirmiştim ve bu olayın peşinden satıp logitech z906 aldım.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    2021 yılının başlarında bozulan ürünün tamiri parça temini yapılamadığı için kapalı kutu gönderildi. Ardından da kullanılmadı. Oyunlarda vs. 7.1 kulaklık kullanıyorum. Bir yerde unutulma gibi bir durum söz konusu değil. Bozulan ürünü bilgisayarda kullandığım için kablo sorunu yaşamadım. Şu aralar paraya ihtiyacım olduğu için satışa çıkardım. Bu sistemi beğeniyorum, oda kullanımında yetiyordu, komşuları da rahatsız etmiyordu. Z906 başka bir segment. Şu anda da fiyatı uçtu gitti, baktım 8 bin TL olmuş. Bu sistem Z506 ile kıyaslanabilir.


    Saygılarımla

  • Sistem @mbatu nickli üyeye satılmıştır. Güle güle kullanın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.