Şimdi Ara

Satılık Shure Kulaklık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sevdiğim kulaklıklarımı daha üst bir versiyon kulaklık aldığım için satmaktayım kulaklıgım cok temız kullanılmıstır kozmetik hiçbir hatası yoktur kısaca sıfır ayarındadır.1.5,2 ay civarı taşıma çantasında muhafaza edilerek kullanıldı.Kullanım rahatlığı üst seviyedir.se 215 lerin bassları guclendirilmiş versiyonudur.Bilindiği üzere se215 ler analitik karakteristiğe sahip kulaklıklardan.Herhalde daha eğlenceli bir kulaklık yapmak istemişlerki bass ının derinliği olan ve güçlü punch lara sahip bir versiyon üretmişler.Puanı 10 üzerinden 8.1 dir kulaklığın.Ses kalitesi bu fiyat aralığında tartışılmaz bir kulaklıktır.Şahsi düşüncem pro kulaklıklara geçmeden önce kullanılabilecek en hoş kulaklıklardan biri olduğu yönünde.Kulaklığın bence en can alıcı noktası Ses izolasyonu otobüste ön koltukta çocuk yırtına yırtına ağlarken bile ne çocuğun ne otobüsün sesini duyabildim.Yani uzun lafın kısası alan kesinlikle memnun kalacaktır..Kutusu ve aksesuarlrı ile birlikte verilecektir.ilgilenen arkadaşlar pm atarak ulaşabilirler.kafi gelmezse ceptende görüşebiliriz.
    FİYAT:200 TL!! son fiyatıdır arkadaşlar pazarlık beklemeyin 250 den 200 e ındım zaten
     Satılık Shure Kulaklık!
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samaelth -- 23 Mayıs 2013; 16:04:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Daha fazla resim isteyen arkadaşlar için Kutulanmış halini çektim
     Satılık Shure Kulaklık!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.