Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SCYTHE KOTETSU MARK II ARGB Satın Al 22 Şubat 2022 11:54 1 1 SATILIK SCYTHE KOTETSU MARK II ARGB Merhaba ürün sıfırdan farksız sadece test amaclı kullanıldı 2 saat kadar, stok fan ile arasında 18 20 derece fark mevcuttur, Öğrenci bir kardeşimiz turnuvadan kazanmış satıyordu bende yardım amacıyla aldım, bir denedim nedir ne değildir diye sonra kutusuna koydum SIFIRDAN FARKSIZ ALDIGIM FİYATA VERİYORUM 350 TL PAZARLIK İCİN YAZMAYIN HAYIRLI GÜNLERÜrün Linkihttps://www.qp.com.tr/scythe-kotetsu-mark-ii-argb-edition-intel-ve-amd-uyumlu-argb-islemci-sogutucuSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LENOVO LOQ 15IAX9 - 12450HX - RTX 4060 8GB - 32GB RAM 4800 - 1TB 990 PRO [SATILDI] SATILIK Xiaomi Redmi Note 12S 8/256 ( 4 Günlük ) [SATILDI] SATILMIŞTIR DEEPCOOL AK620 Digital White [SATILDI] MSI Z790 EDGE DDR4 - I5 14600K - Sapphire 7800 XT Pure Sistem